Σάββατο 9 Απριλίου 2022  στη Δ.Ε.Θ. – Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γεώργιος Παπανικολάου Θεσσαλονίκης συμμετέχει ενεργά


 Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας

του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου»

συμμετέχει

Εθελοντικές αιμοδοσίες και συλλογή τροφίμων για τον ουκρανικό λαό διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ) στις 8 και 9 Απριλίου 2022 σε όλη την Ελλάδα.

Συμμετέχει

η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου

 «Γεώργιος Παπανικολάου»

 Σε αυτή τη συστράτευση συμμετέχει και  η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της οποίας τα στελέχη θα «δώσουν το παρών»  από τις 8.30 το πρωί  έως και τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου  9 Απριλίου 2022 σε περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το περίπτερο παραχωρήθηκε ευγενικά από τη διοίκηση της Δ.Ε.Θ. – Helexpo.  Η είσοδος των Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοδοτριών θα γίνεται από βόρεια πύλη του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Φορείς διοργάνωσης  

Οι Εθελοντικές Αιμοδοσίες και οι Δωρεές τροφίμων για το λαό της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Απριλίου 2022 στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας με την οργανωτική ευθύνη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν στην Αθήνα, στο Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, στη Λάρισα και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο