Ρόδος: Μαχαίρωσε Αστυνομικό που τον καταδίωκε


Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας http://www.rodiaki.gr , σκηνές από ξένη ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, όταν 48χρονος κατέβασε τη σημαία από τον “Βωμό της Πατρίδος” και τραυμάτισε Αστυνομικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 6:30 σήμερα το πρωί, όταν διερχόμενοι είδαν τον 48χρονο να κατεβάζει την σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας και να φεύγει από το σημείο με ένα φορτηγό.

Mέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 48χρονο να κινείται με το αυτοκίνητό του προς την περιοχή της «Κολώνας».

Μόλις ο 48χρονος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, πήρε μέσα από το όχημα του, έναν πυροσβεστήρα που διέθετε και άρχισε να ρίχνει εναντίον τους.

Τελικά, οι Aστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, και κατά τη διάρκεια ελέγχου που του έκαναν, ο 48χρονος επιτέθηκε με ένα μαχαίρι 20 εκ. που κρατούσε, σε έναν εκ των Aστυνομικών, καρφώνοντας τον στην κοιλιακή χώρα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε η σημαία, η οποία και θα παραδοθεί στην Στρατονομία της 95 ΑΔΤΕ για έπαρση, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο