π. Ρίζος Κομήτσας κατά Αλέξη Γεωργούλη: Αντί να υιοθετείς μονοπάτια στον Αγιόκαμπο, κοίτα το ερειπωμένο σπίτι σου στην Ανατολή (VIDEO)


Ο πρώην Δήμαρχος Κιλελέρ, Κληρικός πλέον, είναι Εφημέριος στο συγκεκριμένο χωριό της Λάρισας όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο Ευρωβουλευτής έχει συνιδιοκτησία ακινήτου.

Επίθεση κατά του Αλέξη Γεωργούλη εξαπέλυσε ο πρώην Δήμαρχος Κιλελέρ, που χειροτονήθηκε ιερέας τον περασμένο Ιανουάριο, Ρίζος Κομήτσας, με αφορμή την πρόθεση του Λαρισαίου ηθοποιού και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να «υιοθετήσει» ένα μονοπάτι, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος του Δήμου Αγιάς.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο π. Ρίζος Κομήτσας υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι συνιδιοκτήτης κατοικίας και οικοπέδου στην Ανατολή -εκεί όπου είναι εφημέριος ο ίδιος-, το οποίο αποτελεί “μεγάλο κίνδυνο” λόγω εγκατάλειψης.

Ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Ο κος Γεωργούλης αντί να υιοθετεί μονοπάτια στον Αγιόκαμπο ας έρθει στην Ανατολή όπου είναι συνιδιοκτήτης κατοικίας και οικοπέδου στο κέντρο του χωριού, που εδώ και χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη του σπιτιού, τα τείχη και τα μπαλκόνια του.
Είναι μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν αμέριμνα δίπλα από το ερείπιο το οποίο εφάπτεται με την κεντρική πλατεία της Ανατολής. Η αυλή του σπιτιού είναι μια ζούγκλα από την ανάπτυξη των χόρτων που πολλές φορές καθαρίζονται από τους γείτονες.
Ας καθαρίσει και ας περιποιηθεί τα του οίκου του πρώτα ο κος Γεωργούλης και μετά ας ασχοληθεί και με τα μονοπάτια του Αγιόκαμπου.


Πάτερ
Ρίζος Κων. Κομήτσας».

Ο π. Ρίζος Κομήτσας μίλησε τηλεφωνικά σήμερα για το θέμα στον Σωτήρη Πολύζο στην εκπομπή της TRT “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα”.

Πηγή: https://onenews.gr/rizos-komitsas-kata-alexi-georgoyli-anti-na-yiotheteis-monopatia-ston-agiokampo-koita-to-ereipomeno-spiti-soy-stin-anatoli/?fbclid=IwAR39glME0U-Cz263-qND6hQuvjXYEN1M0l-7o8IAQQMHIHdogYn0E9tYyeQ

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο