π. Ιωάννης Χρυσαυγής: Οι «άγνωστες» πτυχές του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου – Δείτε την αποκλειστική του Συνέντευξη στο Πρακτορείο «Ορθοδοξία» (VIDEO)

«Αυτό που με συγκλονίζει και με εκπλήσσει πάντα είναι η απλότητα του Οικουμενικού Πατριάρχη. Είναι ένας άνθρωπος που ετοιμάστηκε για χρόνια για αυτή τη Διακονία στην Εκκλησία, είναι ένας άνθρωπος που έχει λάβει πολλές πρωτοβουλίες και πρωτοποριακά βήματα, όμως την ίδια στιγμή βλέπει κανείς την απλότητά του όταν δίνει δώρα στους Προσκυνητές και σοκολάτες στα παιδιά» αναφέρει με συγκίνηση ο Αρχιδιάκονος του Οικουμενικού Θρόνου π. Ιωάννης Χρυσαυγής στον Αντώνη Μακατούνη και στην κάμερα του Πρακτορείου «Ορθοδοξία», ενώ σημειώνει παράλληλα ότι ο Πατριάρχης τους δέχεται όλους κάτι που δεν συμβαίνει φυσικά σε άλλα Δόγματα.

Στο ερώτημα για τις Παγκόσμιες Εκδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή ο π. Ιωάννης, που σημειωτέον είναι Σύμβουλος του «Πράσινου» (σ.σ. όπως αποκαλείται κατά κόρον από τα Διεθνή Μ.Μ.Ε.) Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, χωρίς περιστροφή και ενδοιασμούς εκφράζει τη λύπη του για την απουσία του κλήρου σε ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα.

«Εμπνεύστηκα το βιβλίο από τον Επίσκοπο κ. Κάλλιστο Γουέαρ» επισημαίνει για το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο «Στην Καρδιά της Ερήμου – Η Πνευματικότητα των Πατέρων και των Μητέρων της Ερήμου» που παρουσιάστηκε με επιτυχία πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Δείτε την αποκλειστική Συνέντευξη:

Ρεπορτάζ: Αντώνης Μακατούνης
Επιμέλεια: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς
Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Επισκέψεις: 45

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “π. Ιωάννης Χρυσαυγής: Οι «άγνωστες» πτυχές του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου – Δείτε την αποκλειστική του Συνέντευξη στο Πρακτορείο «Ορθοδοξία» (VIDEO)

  1. Οι συμπροσευχές με τους παπικούς και ο εναγκαλισμός με τους Μουσουλμάνους και τους Ινδουιστές εκφράζει … χριστιανική ορθόδοξη δράση ή υπηρετεί εντολές για ενοποίηση όλων των θρησκειών σε μία Παγκόσμια Θρησκεία, στο πλαίσιο της οποίας θα βλασφημείται ο Ιησούς Χριστός, επειδή θα θεωρείται απλώς άνθρωπος κι όχι Θεάνθρωπος;

    1. Αυτά τα κουλά σας α μη είχατε ΜΕΡΙΚΟΙ θα ήταν μια χαρά τα περισσότερα.
      Τραβάτε στον π. Νικόλαο Μανώλη να διδαχθείτε και να κάνετε Μητρόπολη Αυτόνομη και να παύσετε να μνημονεύετε ο καθένας σας τους Μητροπολίτες σας και αν σας βαστάει κάντε τα ίδια αυτά που έκαναν μερικοί μερικοί και από την Θεσσαλονίκη και ενός αμόρφωτου Κληρικού από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου όπου αντέγραψε την ομιλία κάποιου να μην πω και διάβασε ανακοινώνοντας τα ίδια τότε για την Παύση Μνημονεύσεως του Επισκόπου στις Λατρευτικές Συνάξεις της Εκκλησίας μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο