Πώς να απενεργοποιήσεις το Windows Defender, θέλει δεν θέλει η Microsoft


Η Microsoft έχει ξεκινήσει μία διαδικασία στην οποία αφαιρεί εφαρμογές από τα Windows 10 και τις προσφέρει σαν ανεξάρτητα apps στο Microsoft Store, για να τα κατεβάζει όποιος θέλει. Την ίδια στιγμή, κάνει ότι μπορεί για να υποχρεώσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν κάποια προγράμματα. Ναι, αναφέρομαι στον Edge και το Windows Defender.

Για τον Microsoft Edge έχουμε δει διάφορους τρόπους να τον ξεφορτωθούμε. Σε αυτό το άρθρο θα σου δείξω το μοναδικό εργαλείο με το οποίο μπορείς πλέον να απενεργοποιήσεις το Windows Defender.

Εννοείται ότι πρώτα από όλα πρέπει να κατεβάσεις το προγραμματάκι. Μπες λοιπόν σε αυτό εδώ το link και πάτα το κουμπί “Download” στο κάτω μέρος της σελίδας. Όταν αποθηκεύσεις και εγκαταστήσεις το Defender Control έτσι λένε το εργαλείο συνέχισε να διαβάζεις.

Αφού εγκατέστησες το Defender Control, τρέξε το και πάτα το κουμπί “Disable Windows Defender”. Το προγραμματάκι θα κάνει τα μαγικά του και μετά από λίγο θα εμφανίσει ένα λευκό “Χ” μέσα σε μία κόκκινη οθόνη και το κείμενο “Windows Defender is turned off”. Αυτό ήταν, απενεργοποίησες μία και καλή το antivirus της Microsoft.

Τώρα, αν θελήσεις να το ενεργοποιήσεις πάλι, τρέξε το Defender Control και πάτα το “Enable Windows Defender”. Μόλις το πρόγραμμα κάνει ότι πρέπει θα βγάλει ένα τικ σε μία πράσινη οθόνη και το μήνυμα “Windows Defender is running”.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο