«Πρώτη γνωριμία» με το χώρο του Ραδιοφώνου είχε το Τμήμα Δημοσιογραφίας του ΣΑΕΚ Πυλαίας – Χορτιάτη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100 (VIDEO)


Επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις

και «βγήκαν ζωντανά στον αέρα.

Μια πρώτη «γνωριμία» και το «βάπτισμα του πυρός» με το χώρο του Ραδιοφώνου είχαν οι καταρτιζόμενες και οι καταρτιζόμενοι του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΣΑΕΚ Πυλαίας- Χορτιάτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησαν μαζί με τον Εκπαιδευτή τους και Δημοσιογράφο, κ. Νικόλαο Μόσχοβο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.

Η υποδοχή από το 

Διευθυντή Ραδιοφωνίας

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100 τους υποδέχθηκε και τους μίλησε o Διευθυντής Ραδιοφωνίας και Δημοσιογράφος, Βασίλης Κοντογουλίδης, ο οποίος τους μίλησε για τη δουλειά των Δημοσιογράφων στο Ραδιόφωνο, την ιστορία του συγκεκριμένου Σταθμού και απάντησε στις απορίες των καταρτιζόμενων.

Κατόπιν, οι καταρτιζόμενες και οι καταρτιζόμενοι του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΣΑΕΚ Πυλαίας – Χορτιάτη είχαν την ευκαιρία να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» εντός του στούντιο κι εν ώρα «Ζωντανής» Μετάδοσης.

Στο Στούντιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM 100 τους υποδέχθηκε ο Προϊστάμενος Προγράμματος, Πόλυς Μαυρόπουλος, που κάλεσε τους καταρτιζόμενους «να βγουν στον αέρα».

Μπροστά στο μικρόφωνο βρέθηκαν, λοιπόν, οι καταρτιζόμενοι του ΣΑΕΚ Πυλαίας – Χορτιάτη, Βερονίκ Κονταξιάν και Γιάννης Τσακόπουλος, που μίλησαν για τα όνειρα, τα οποία έχουν στο Τομέα της Δημοσιογραφίας.

Views: 5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο