Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Επιμορφωτικά Προγράμματα στην Ιερά Αρχιεπισκοπής Αθηνών με Θέμα: ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΙΧΜΗΣ


Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.) στο πλαίσιο της πράξης «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκκλησίας – Ανάπτυξη Ανοιχτών Διαδικτυακών Μαθημάτων» (MIS 5073422), που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, πρόκειται να υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε κληρικούς που χειροτονήθηκαν κατά την τελευταία τριετία και σε υποψηφίους κληρικούς, κατηχητές, στελέχη κατασκηνώσεων και εθελοντές με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους για την υποστήριξη του έργου που προσφέρουν στις ενορίες, στις κατασκηνώσεις και στις κοινωνικοπρονοιακές και λοιπές εκκλησιαστικές δομές.

Η πρόσκληση αφορά στη θεματική ενότητα:

Θεματική Ενότητα: ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΙΧΜΗΣ

που θα υλοποιηθεί με την σύγχρονη εξ αποστάσεως μορφή εκπαίδευσης το επιμορφωτικό έτος Σεπτέμβριος 2021 – Ιούλιος 2022.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://ops.ipe.gr , επιλέγοντας «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ» από την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 έως και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 και ώρα 23.59. Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία αίτηση γίνεται δεκτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, εάν δεν έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση, να προμηθευτούν την αίτηση από τα Γραφεία του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Αγίας Φιλοθέης 19-21, 105 56 Αθήνα) και να την καταθέσουν απευθείας στο πρωτόκολλο του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (αυτοπροσώπως, μέσω ταχυδρομικής αποστολής ή μέσω ταχυμεταφοράς) στη διεύθυνση: Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αγίας Φιλοθέης 19-21, 105 56 Αθήνα.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα γραφεία του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως με τον Αν. Διευθυντή του Ι.Π.Ε., Πανοσ. Αρχιμ. Θεολόγο Αλεξανδράκη, στα τηλέφωνα 2103352311 και 6932405002. Επίσης στα τηλέφωνα 2103352364, 2103352340 και ώρες 10.00 π.μ. –  15.00 μ.μ.

Συνοδευτικά αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες: https://ipe.gr

Views: 57


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο