Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Επιμορφωτικά Προγράμματα στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης


Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.) σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης πρόκειται να υλοποιήσει Εκπαιδευτικά Προγράμματα τα οποία απευθύνονται σε Εθελοντές, Στελέχη και Συνεργάτες, Κληρικούς και Λαϊκούς της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και άλλων Φορέων που παρέχουν ανάλογες Υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση των Επαγγελματικών τους δεξιοτήτων για την υποστήριξη του έργου που προσφέρεται στις Κοινωνικοπρονοιακές και λοιπές Εκκλησιαστικές Δομές.

Η Πρόσκληση αφορά στη θεματική ενότητα:

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΡΟΝΟΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΝΘΟΥΣ

που θα υλοποιηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης την επιμορφωτική περίοδο Σεπτέμβριος 2019 – Ιούλιος 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, εάν δεν έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση, να προμηθευτούν το έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Χαραλαμπίδη, Τοπικό Συντονιστή των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος θα συγκεντρώσει τις Αιτήσεις και θα τις αποστείλει στο ΙΠΕ.

Μπορούν επίσης να προμηθευτούν την Αίτηση από τα Γραφεία του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Αγίας Φιλοθέης 19-21, 105 56 Αθήνα) και να την καταθέσουν απευθείας στο πρωτόκολλο του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (αυτοπροσώπως, μέσω ταχυδρομικής αποστολής ή μέσω ταχυμεταφοράς) στη διεύθυνση: Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αγίας Φιλοθέης 19-21, 105 56 Αθήνα.

Οι Αιτήσεις υποβάλλονται από την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 (ημερομηνία δημοσίευσης) έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία Αίτηση γίνεται δεκτή.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης στο τηλέφωνο 23810 23500 (εσωτ. 3) με τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Χαραλαμπίδη, είτε στα Γραφεία του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως με την κα Χριστίνα Αϊβαλιώτου στο τηλέφωνο 2103352364, E-mail: ipe.iaath@gmail.com και ώρες 10.00 π.μ. με 15.00 μ.μ.

Συνοδευτικά αρχεία:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Επιμορφωτικά Προγράμματα

https://www.ipe.gr/wp/prosklisi_ekpaideyomenon_im_edessis_19022020/

Λήψη [220.89 KB]

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Επιμορφωτικά Προγράμματα (Word)

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Επιμορφωτικά Προγράμματα (Pdf)

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο