Προσφορές Βιβλίων από τις Εκδόσεις Πορφύρα για τον Μήνα Οκτώβριο


Τρεις σημαντικοί Συγγραφείς
Τρία ξεχωριστά βιβλία σε τιμή έκπληξη

 

1) Εξομολόγηση, του Jim Forest
Ένα βιβλίο που έρχεται με ένα μοναδικό τρόπο να φανερώσει την αλήθεια του μυστηρίου της εξομολόγησης. Να προσφέρει μια σημαντική μελέτη, τόσο ιστορική όσο και θεολογική, γύρω από το μυστήριο, έτσι ώστε να αναδειχτεί και πάλι στις συνειδήσεις του κόσμου και ιδιαιτέρως των Χριστιανών, η αξία και υπαρξιακή αναγκαιότητά του.

2) Επειδή αγαπώ, του Επισκόπου Διοκλείας, Καλλίστου Ware
O συγγραφέας με τρόπο ελκυστικό, με χιούμορ σοβαρό, απλότητα και αναφορά σε κείμενα εκκλησιαστικά, κοσμικά ή παρμένα από τη λογοτεχνία, επιτυγχάνει να προσεγγίσει την υπόθεση της αγάπης ως προϋπόθεση της ανθρώπινης ύπαρξης ενώ παρουσιάζει την έννοια της καρδίας ως ολότητας του ατόμου.

3) Όποιον σκέπτεσαι, σ’ εκείνον ανήκεις, του Γέροντος Θαδδαίου της Βιτόβνιτσα
Η γνωστή φράση του «όποιες οι σκέψεις μας, τέτοια και η ζωή μας» συμπυκνώνει μέσα της μια σειρά από προσπάθειες στο να αντιληφθούμε τη μεγάλη σημασία που έχουν οι σκέψεις στη ζωή μας. Δεν γίνεται να έχεις αρνητικές και μοχθηρές σκέψεις για τους άλλους και να ελπίζεις σε αγαθές και ειρηνικές σχέσεις ή σε εσωτερική ησυχία και ειρήνη. Γιατί, όπως υπογραμμίζει ο Γέροντας, «ο φθόνος καταστρέφει την εσωτερική γαλήνη και ησυχία της ψυχής».

 

Τιμή:  20,00€

Βασική τιμή με ΦΠΑ 37,00€

Εκπτωση -17,00 €  Αγορά

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο