Προβολή βίντεο σε άλλες ταχύτητες προσφέρει το Netflix στους χρήστες Android


Προβολή βίντεο σε άλλες ταχύτητες προσφέρει το Netflix στους χρήστες Android.

Οι χρήστες φτιάχνουν mods για τα παιχνίδια, extensions για τους browsers, και εργαλεία για προγράμματα και OS, γιατί απλά με αυτά προσθέτουν έξτρα δυνατότητες τις οποίες ξεκάθαρα δεν προσφέρει η κάθε εταιρεία. Μετά, οι εταιρείες βλέπουν τι είναι δημοφιλές και το αντιγράφουν βάζοντας το στις υπηρεσίες και τα προγράμματα τους. Γιατί το Netflix να αποτελέσει εξαίρεση;

Χρόνια τώρα οι χρήστες ζητάνε από το Netflix να επιτρέπει την αύξηση ή τη μείωση της ταχύτητας αναπαραγωγής στα βίντεο. Στην αρχή η εταιρεία δεν ενδιαφερόταν καθόλου και μετά αποφάσισε να κάνει κάτι, αλλά προχωρούσε με αργούς ρυθμούς. Γι’ αυτό οι χρήστες έφτιαξαν πρόσθετα που επιταχύνουν ή επιβραδύνουν την αναπαραγωγή.

Καλά τα νέα! Το Netflix κατάφερε να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του χαρακτηριστικού και θα ξεκινήσει τη διάθεση με το Android. Αργότερα, θα το διαθέσει στο iOS και μόλις ξεμπερδέψει με τα apps θα το κυκλοφορήσει στο web. Κανένας δεν ξέρεις αν θα το διαθέσει παγκοσμίως με την πρώτη ή θα το κάνει σταδιακά. Εγκυκλοπαιδικά, να αναφέρουμε ότι το κουμπί ρύθμισης της ταχύτητας επιτρέπει να αλλάζεις το playback speed μεταξύ 0.5x, 0.75x, 1.25x, και 1.5x.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο