Περί της συμπεριφοράς του Αρχιεπισκόπου Αθηνών


Περί της συμπεριφοράς του Αρχιεπισκόπου Αθηνών

Του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Πατρός Γεωργίου Αντωνίου

Κληρικού του Οικουμενικού μας Πατρίαρχίου της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως

Εφημέριου του Αγίου Γεωργίου

(Άλσος Προμπονά)

και Δημοσιογράφου

Περί της συμπεριφοράς του Αρχιεπισκόπου Αθηνών

Στη Δημοσιογραφική μου πορεία, η οποία συνεχίζεται καί σήμερα μαζί με την ιερατική, γνώρισα δύο Οικουμενικούς Πατριάρχες (τον αείμνηστο Δημήτριο καί τον σημερινό κ.κ. Βαρθολομαίο), τρεις Αρχιεπισκόπους Αθηνών (τους μακαριστούς Σεραφείμ και Χριστόδουλο, αλλά καί τον σημερινό κ. Ιερώνυμο). Δεν θα μιλήσω για δεκάδες αρχιερείς της “παλιάς στόφας” που διακρίνονταν για τη σοβαρότητα, το ήθος καί την αφοσίωσή τους στην Μητέρα Εκκλησία. Πίστευα (καί διαψεύστηκα οικτρά) ότι ο σωτήρια ευεργετηθείς (καί από την ελαχιστότητά μου) Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος θα τιμούσε πραγματικά το Σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας καί τον Πατριάρχη του Γένους. Δυστυχώς γι αυτόν καί την υστεροφημία του (άλλωστε τα στερνά τιμούν τα πρώτα), αποφάσισε να προσβάλλει καί να μειώσει τον Παναγιώτατο τον οποίο καλούσε στην Αθήνα για να τιμήσει τα 30 χρονα στον Πατριαρχικό Θρόνο…

Στην ιταμότατη προσβολή καί στον άθλιο εμπαιγμό συνέπραξε καί ο κ. Δήμαρχος, προκαλώντας ταυτόχρονα μείζονα κρίση και τεράστιο διπλωματικό ζήτημα. Στο δια ταύτα: Ήλθε η ώρα να μιλήσει και να γράψει ο Δημοσιογράφος – παπάς που λειτουργεί στον Άη Γιώργη του Άλσους Προμπονά.

Ήλθε η ώρα να μάθει ο Λαός τί υποφέρω εγώ και οι ευλαβείς προσκυνητές από εκδικητικές συμπεριφορές και ανομολόγητες Αποφάσεις εναντίον του Πατριαρχείου καί της ελαχιστότητάς μου. Μεθοδεύσεις, διαβολές, παρασκήνιο καμαρίλας!

Καί μια σύσταση: Ο ΠαπαΓιώργης είναι κομάντο. Δεν απειλείται, δεν εξαγοράζεται. Η αφοσίωσή του στο Φανάρι και στον Πατριάρχη είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη!

Γκέγκε ωρέ;

 

 

 

 

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο