Πεζοπορία με πανσέληνο νυχτερινή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας περιμετρικά στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ θα διοργανωθεί την ΤΕΤΆΡΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2022 και ώρα 4 Μ.Μ. – 10 Μ.Μ.


Πεζοπορία με πανσέληνο νυχτερινή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας περιμετρικά στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ θα διοργανωθεί την ΤΕΤΆΡΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2022 και ώρα 4 Μ.Μ. – 10 Μ.Μ.

Η Εθελοντική μας Ομάδα Πεζοπορίες με Πανσέληνο διοργανώνει την 62η πεζοπορία με πανσέληνο, συμπληρώσαμε 5 χρόνια με ηλιοβασίλεμα στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, περιμετρικά της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ στις 19 Ιανουαρίου 2022 ημέρα Τετάρτη.
Σημείο συνάντησης Μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΑ και ώρα 16.00 μ.μ..
Επίσης η πεζοδρόμηση του κέντρου της Αθήνας της αρχαιότερης πόλης του κόσμου και η συντήρηση των κατεστραμένων πεζοδρομείων σε πρώτη προτεραίοτητα από την Πολιτεία.
ΝΑΙ στην ανάδειξη του Δημοσίου Σήματος της Αθήνας, της αρχαιότερης πόλης του κόσμου.
Επίσης στην αρχαιότερη πόλη του κόσμου απαγορεύεται το ποδήλατο και η πεζοπορία, γιατί η Πολιτεία δεν έχει δημιουργήσει ποδηλατικές και πεζοπορικές διαδρομές.
Επίσης αίτημα και απαίτηση των πεζοπόρων και των ποδηλατών είναι να γίνει μια παραλιακή πεζοπορική διαδρομή από τον Πειραιά μέχρι την λίμνη της Βουλιαγμένης,
Εμείς από την Εθελοντική μας Ομάδα, Πεζοπορίες με Πανσέληνο αγαπάμε την Αθήνα, είμαστε ερωτευμένοι με την Χώρα μας…
Με τον Πολιτισμό της, την ιστορία της, τα μνημεία της, την φυσική της ομορφιά, την πανίδα της, την χλωρίδα της, τις τοπικές γεύσεις, τους ωραίους, φιλόξενους και περήφανους ανθρώπους της….
Με ή χωρίς παρέα, παίρνουμε όλα τα μέτρα προστασίας μας από την πανδημία που προβλέπονται ΜΆΣΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.
Στο τέλος ΠΙΚ ΝΙΚ μουσική από Εθελοντές..
Σας περιμένουμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης ΠΙΤΤΑΣ 2022, που θα γίνει υπαίθρια στις 16 Ιανουαρίου 2022 Κυριακή και ώρα 12.00 μ.μ. Πικ Νικ και μουσική από εθελοντες,..
Η συμμετοχή στην γιορτή για την ΠΙΤΤΑ 2022 είναι 2 Ευρώ το άτομο, σε κάποιες από τις προσεχείς εκδηλώσεις μας να πάρετε το κουπόνι για την συμμετοχή σας…
Παίρνουμε όλα τα μέτρα προστασίας και μη μετάδωσης της πανδημίας ατομικά ο κάθε ένας και η κάθε μία..
Πεζοπορία μια ώρα την ημέρα … την οστεοπόρωση, τον διαβήτη τον κάνει πέρα….

Επισκέψεις: 31


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο