Πασχαλινός έρανος τροφίμων του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας Βικτώριας


Με αφορμή τη Πασχαλινή Περίοδο, το Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στη Βικτώρια, με τις Ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, Διοργανώνει τον καθιερωμένο Πασχαλινό Έρανο με σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια. Στον συγκεκριμένο Έρανο δεν συγκεντρώνονται χρήματα, αλλά τρόφιμα τα οποία, αφού συσκευαστούν, μοιράζονται σε οικογένειες που έχουν ζητήσει βοήθεια από το Κέντρο.

Καλούνται οι συμπάροικοι να προσφέρουν τρόφιμα, τα οποία δεν χρειάζονται συντήρηση στο ψυγείο. Τα τρόφιμα θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις κατά Τόπους Εκκλησίες μέχρι και την Κυριακή 20 Απριλίου 2024, ή/και στο Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας (7 Hartington Street, Northcote) μέχρι και την Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, μεταξύ των ωρών 9π.μ.-5μ.μ., εκτός των Επίσημων Αργιών.

«Από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε αυτός ο Έρανος, όλοι οι συμπάροικοί μας, αγκάλιασαν την προσπάθεια, προσφέροντας με μεγάλη προθυμία», τονίζεται στη σχετική Ανακοίνωση του Κέντρου και επισημαίνεται: «Η ύπαρξη συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Όπως διαβεβαιώνει και το προσωπικό του Ελληνικού Κέντρου Πρόνοιας, αλλά και οι Εθελοντές, το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, από ντροπή ίσως, αποφεύγουν κάποιοι που έχουν πρόβλημα να το συζητήσουν με τους ειδικούς και να ζητήσουν βοήθεια. Οι περιπτώσεις αυτές είναι πιο δύσκολες καθώς δεν μπορούν οι αρμόδιοι Φορείς να τους προσφέρουν την προβλεπόμενη βοήθεια».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας Βικτώριας, στο τηλέφωνο: (03) 9486 6588, και να ζητήσουν τον κ. Γιάννη Πιλαλίδη.

Views: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο