Παρουσίαση Έρευνας Θυατείρων (Thyateira Project) (VIDEO)


Η Μελέτη Αγίας Γραφής και Ιεράς Παραδόσεως, που τελεί υπό την αιγίδα και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Νικήτα κι έχει φορέα την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Αποστόλου Πέτρου και Παύλου στο Bristol της Δυτικής Αγγλίας και συντονιστή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Αναστάσιο Δ. Σαλαπάτα, παρουσίασε τη Δευτέρα 29η Μαρτίου 2021, μέσω της Εφαρμογής Zoom, ειδικό αφιέρωμα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα Έρευνα που πραγματοποιείται αυτή την Εποχή, στο πλαίσιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας.

Την κύρια εισήγηση, με γενικό θέμα: «Έρευνα Θυατείρων – Thyateira Project», προσέφεραν οι Ελλογιμότατοι Καθηγητές Δρ. Δημήτριος Σαλαπάτας και Δρ. Κωνσταντίνος Τρίμμης, οι οποίοι ομίλησαν με αναλυτικό, ξεκάθαρα Επιστημονικό και διαυγέστατο λόγο, για την Έρευνα την οποία επιμελούνται, και αφορά την αποτύπωση της ιστορίας,της προσφοράς και των κτηρίων των Ελληνορθόδοξων Κοινοτήτων που δραστηροποιούνται στο Λονδίνο.

Δεκάδες συμμετέχοντες όπου μέσα στους συμμετέχοντες ήταν παρόντες και συνεργάτες του Εκκλησιαστκού Ιστολογίου του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης http://www.Lavaron.com.gr στη τηλεδιάσκεψη παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή την υπέροχη παρουσίαση και αρκετοί έλαβαν μέρος στη συζήτηση που ακολούθησε.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή προσέφερε στην τηλεδιάσκεψη η παρουσία και ο υπέροχος Θεολογικός και Ποιμαντορικός Λόγος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιμπάμπουε κ.κ. Σεραφείμ.

Views: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο