ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Μεγάλες προσφορές το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020


Ελληνική Επανάσταση 1821.

Αυτό το Σάββατο 28/03/2020 μη χάσετε με τα Παραπολιτικά τον τέταρτο Τόμο της Βραβευμένης σειράς της Εκδοτικής Αθηνών, για την ίδρυση του Νέου Ελληνικού Κράτους.

Ο τέταρτος Τόμος της μνημειώδους σειράς Βιβλίων της Εκδοτικής Αθηνών παρουσιάζει το Ελληνικό Κράτος των Ετών 1830 – 1832. Τα πολιτικά γεγονότα, το Διπλωματικό πεδίο, το ζήτημα των Συνόρων, τον Τύπο, την Παιδεία, τη Δικαιοσύνη, την Οικονομία.

Την μοναδική αυτή έκδοση επιμελήθηκαν και συνέγραψαν κορυφαίοι Έλληνες Ακαδημαϊκοί και Ιστορικοί, όπως οι Κωνσταντίνος Τσάτσος, Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος και Βασίλειος Σφυρόερας.

Η Ελληνική Επανάσταση είναι μέγα γεγονός της Ελληνικής Ιστορίας. Στη συνείδηση του Εθνους έλαβε θρυλικές διαστάσεις και αποτέλεσε έμπνευση για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, που σε καιρούς δοκιμασίας τούς εμψύχωσε για καρτερία και αντίσταση. Η Επανάσταση του 1821 ήταν ένας επικός, Απελευθερωτικός Αγώνας, που διήρκεσε 9 σκληρά χρόνια και κατάφερε να επικρατήσει εναντίον ενός αντιπάλου συντριπτικά ισχυρότερου και να καταλήξει, έπειτα από κακουχίες, διωγμούς, σφαγές και τεράστιες θυσίες χιλιάδων Ελληνίδων και Ελλήνων στην ίδρυση του Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους.

Στους τέσσερις πολυτελείς σκληρόδετους Τόμους της σειράς, μέσα από τα έγκυρα κείμενα πνευματικών ανθρώπων, που πλαισιώνονται από έγχρωμες εικόνες, πίνακες, χάρτες και σχεδιαγράμματα από τα μεγαλύτερα Μουσεία της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Μεγάλης Βρετανίας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, ξεδιπλώνεται όλη η πορεία της Ελληνικής Επανάστασης μέχρι την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους.

Μαζί, ΕΝΤΕΛΕΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του Car and Driver


Νέο Volkswagen Golf 1.5 eTSI 150PS: Μάθετε τα πάντα για το απόλυτο best seller! Οι τεχνολογίες και τα σημεία υπεροχής. DS Crossback 7 e-Tense 4X4: Υβριδικό που μπαίνει στην… πρίζα και προσφέρει 58 km ηλεκτρικής αυτονομίας. Mercedes-Benz GLB200: Το νέο «Αστέρι» στα B-SUV είναι luxury και σκληροτράχηλο! Micro-mobility: Έρευνα: Πώς θα είναι στο μέλλον η μετακίνηση στις σύγχρονες πόλεις & Με την απλή έκδοση των 2€, ένας τόμος με Σταυρόλεξα για όλους! ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ – ΚΛΑΣΙΚΑ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ – SUDOKU

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν, εντελώς δωρεάν, με την απλή έκδοση, έναν υπερπολυτελή Τόμο, 64 σελίδων, με νέα Σταυρόλεξα. Ακονίστε το μυαλό σας με τα Σταυρόλεξα της νέας Εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, Αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο