Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Εκδήλωση για τον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη από την Εκκλησία της Κρήτης (VIDEO)


Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης διοργάνωσε Επετειακή Εκδήλωση για την συμπλήρωση 30 ετών ευκλεούς Πατριαρχίας της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ως χώρος πραγματοποίησης ορίστηκε το μεγάλο και ευρύχωρο Αμφιθέατρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης. Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Νοεμβρίου 2ο21, και ώρα 17.30μ.μ., σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα:

Καλωσόρισμα, Χαιρετισμοί, Ριζίτικο για την Πόλη από τον Σύλλογο Ριζιτών «Η Κίσαμος», κεντρική ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κρήνης κ.κ. Κύριλλο, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Πρόεδρο της Τμήματος Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με θέμα:

 

«Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος (1991-20021)».

 

Η Εκδήλωση θα διανθίστηκε με επιλεκτικά τραγούδια από την Πόλη υπό της χορωδίας του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ως και την προβολή φωτογραφικού υλικού από τις, κατά καιρούς, επισκέψεων του Παναγιωτάτου Πατριάρχου μας στην Κρήτη.

H Εκδήλωση μεταδόθηκε (ζωντανά) από το κανάλι της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο YouTube, μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjp, επιλέγοντας την σήμανση “Live”, και το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου «Ράδιο Μαρτυρία», 95,5 FM.

Πριν την Εκδήλωση και ώρα 16.30μ.μ. προηγήθηκε Εσπερινός στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Γωνιάς.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

https://www.youtube.com/watch?v=zZIUGx3bUfc

 

 

 

 

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο