Παρακολουθήστε σε Επανάληψη το Πατριαρχικό Συλλείτουργο Προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Πατριάρχου μας κ.κ. Βαρθολομαίου & Συλλειτουργούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου και λοιπών Αρχιερέων της Μητρός Εκκλησίας & της Κύπρου από το Πατριαρχικό Ναό Αγίου Γεωργίου (VIDEO LIVE – 08/03/2020)

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη το Πατριαρχικό Συλλείτουργο Προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Πατριάρχου μας κ.κ. Βαρθολομαίου & Συλλειτουργούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου και λοιπών Αρχιερέων της Μητρός Εκκλησίας & της Κύπρου από το Πατριαρχικό Ναό Αγίου Γεωργίου (VIDEO LIVE  -  08/03/2020)

Απευθείας μετάδοση από τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Πανηγυρικής Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας της Κυριακής της Ορθοδοξίας, στην οποία Συλλειτουργούν ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης μας κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, Αρχιερέων των Συγκροτούντων της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Εκκλησίας της Κύπρου.

Δείτε το παρακάτω λινκ την Απευθείας Μετάδοση:

https://www.youtube.com/watch?v=F_jfMlJiDcc&feature=emb_title

Επισκέψεις: 1

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο