Πέρασμα : Κάθε Δευτέρα 9.00-10.00 το βράδυ διαδικτυακά κοντά μας


Η εμφάνιση της πανδημίας και η εξάπλωσή της και στη χώρα μας δημιούργησε νέες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να λειτουργούμε και να επικοινωνούμε. Στα πλαίσια αυτά το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι.Α.Α., εκμεταλλευόμενο τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία, προχώρησε στη δημιουργία μίας διαδικτυακής εκπομπής, τo ΠΕΡΑΣΜΑ, στην προσπάθεια να στηρίξει τους νέους μας και τις οικογένειες στον πνευματικό τους αγώνα.
Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ξεκινούμε και πάλι την προσπάθεια αυτή και σας καλούμε να διατηρήσουμε την επικοινωνία μεταξύ μας από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00 για μία ώρα η συντροφιά μας περιμένει όλους τους φίλούς της σε μια συνάντηση διαδικτυακή… Μέσα από θέματα επικαιρότητας και ορθόδοξης πνευματικότητας σας καλούμε σε ένα ΠΕΡΑΣΜΑ από την απογοήτευση και την αμφιβολία στην ελπίδα που μας χαρίζει ο Χριστός μας.
Καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την οσιακή κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου, επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργου, η πρώτη εκπομπή αποτελεί αφιέρωμα στον Άγιο της υπομονής στις πολλαπλές δοκιμασίες του βίου, σε μία δύσκολη για όλους μας εποχή επίπονης δοκιμασίας. Ας αφήσουμε τον Άγιο του 20ου Αιώνα να μιλήσει στους χριστιανούς του 21ου αιώνα!

Σας περιμένουμε…

Visits: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο