Πέθανε ο Δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης


Την τραγική Είδηση για την απώλεια του Νίκου Χειλαδάκη, έκανε γνωστή ο Δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης.

Έφυγε από την ζωή ο Θεσσαλονικιός Δημοσιογράφος και Διεθνολόγος Νίκος Χειλαδάκης.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή ο Δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Focus FM, ο οποίος φιλοξενούσε συχνά τον Νίκο Χειλαδάκη για αναλύσεις σε Διεθνή θέματα και Ελληνοτουρκικά.

Ποιος ήταν ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο Νικόλαος Χειλαδάκης Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Έχει Σπουδάσει κατ’ αρχή οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ Αθηνών και Τουρκικά στο ΙΜΧΑ Θεσσαλονίκης, ενώ παρακολούθησε Μαθήματα Τουρκολογίας.

Έχει διατελέσει Ανταποκριτής στην Τουρκία επί πολλά χρόνια και έχει γράψει πολλά άρθρα σε γνωστές Εφημερίδες και Περιοδικά, σχετικά με τα Ελληνοτουρκικά, τις Διεθνείς εξελίξεις, και ιδίως με ότι έχει σχέση με την Τουρκία, (Πολιτική, οικονομία, Στρατός, Εξωτερική Πολιτική, Κοινωνία, Θρησκεία, κ.α.), καθώς και με θέματα Παγκόσμιας Γεωπολιτικής.

Υπήρξε Ανταποκριτής σε γνωστούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς. Επίσης διετέλεσε επί τέσσερα χρόνια μέλος του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων του Υπουργείου Άμυνας, όπου έχει εκδώσει αρκετές Μελέτες του γύρω από τα Ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στην Τουρκία και θέματα Γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος.

Παρακολουθεί ανελλιπώς σχεδόν επί τριάντα χρόνια τον Τουρκικό και Διεθνή Τύπο, Ηλεκτρονικό και Έντυπο και έχει ασχοληθεί με Διεθνή θέματα και όλες τις εξελίξεις της ευρύτερης Περιοχής στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Views: 3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο