Πάμε Τσάρκα: Οδοιπορικό στη Σαλαμίνα, στο “ακατέργαστο διαμάντι” του Σαρωνικού (Α’ Μέρος)


Η εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» με τον Βαγγέλη Καράλη είναι η μοναδική οδοιπορική – τουριστική εκπομπή που σας ταξιδεύει στις περιοχές της Αττικής κάθε Τετάρτη 23:3000:30 στο High tv.

Στο νέο μας οδοιπορικό κάνουμε τσάρκα με δύο επεισόδια στην ιστορική Σαλαμίνα που φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης τουριστών παγκοσμίως. Φέτος μάλιστα συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από την ιστορική Ναυμαχία. Στο πρώτο μας επεισόδιο σας ξεναγούμε στο σπίτι που έζησε ο Άγγελος Σικελιανός και στην θαυματουργή Παναγία Φανερωμένη.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος μας μιλάει για τα σχέδια του ώστε το νησί να γίνει νούμερο ένα τουριστικός προορισμός. Η παραδοσιακή χορευτική ομάδα του νησιού σ΄ ένα όμορφο χορευτικό με την παραδοσιακή φορεσιά και βόλτα στη γνωστή Ιχθυαγορά.

Επίσης ανακαλύπτουμε τα τοπικά καλλυντικά από το πευκοδάσος του νησιού. Τρώμε ψαράκι στο Μπλε Λιμανάκι και κάνουμε μια μεγάλη τσάρκα στα μπαράκια του Αγίου Νικολάου και στην παραλία! Γνωστοί επιχειρηματίες του νησιού μας μιλούν για τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες τους για το ιστορικό νησί.

Αρχισυνταξία – Παρουσίαση: Βαγγέλης Καράλης

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σταματίου

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο