Ο «Μικρός Συναξαριστής» με την Ορθόδοξη Αλήθεια του Τεύχους της 22 Δεκεμβρίου 2021 (VIDEO)


Ο «Μικρός Συναξαριστής» με την Ορθόδοξη Αλήθεια.



Aυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» υποδέχεται τα Χριστούγεννα και το νέο Έτος με τον «Μικρό Συναξαριστή». Καθημερινό εορτολόγιο με τους βίους και τα μαρτύρια που υπέστησαν οι Άγιοι και οι Οσιομάρτυρες. Μην χάσετε τον Α΄τόμο.

Η Εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει τα πολύπλευρα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία καθώς όπως αποδεικνύεται το κράτος είναι ανήμπορο να ανταπεξέλθει σε αυτά χωρίς τη βοήθεια της Εκκλησίας, η οποία μέσα από το τεράσιο φιλανθρώπικό της έργο σιτίζει καθημερινά μέσω των ενοριών 350.00 άτομα.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων ετοιμάζουν επίσης γιορτινά πακέτα με χιλιάδες μερίδες φαγητού για να μη μείνει κανείς νηστικός. Δέματα αγάπης και οικονομική στήριξη προορίζονται επίσης και για τους πυροπλήκτους στην Εύβοια.

Ρεπορτάζ της «Ο.Α.» αποδεικνύει πως η αβάσταχτη μοναξιά στα γηροκομεία δεν αφήνει χώρο στα Χριστούγεννα! Συγκινούν οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, που δεν τους κρατά κανείς το χέρι, ούτε τις άγιες μέρες, καθώς ο κορονοϊός, κάνει πιο έντονη την απουσία της οικογένειας. Ιστορίες ηλικιωμένων ανθρώπων που σμίγουν σε έναν οίκο ευγηρίας, τον μόνο χώρο που πλέον αποκαλούν σπίτι τους. Παππούδες και γιαγιάδες έχουν σαν οικογένειά τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που στέκονται πλάι τους με αγάπη και στοργή.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Πολύφερνη νύφη η Γορτυνία!

* Με… κράτηση στους ναούς όπως στα μπουζούκια
τα Χριστούγεννα

* Πώς έκαναν Χριστούγεννα οι χριστιανοί στην κομμουνιστική Ρουμανία

* Οι δραστηριότητες της Ελληνικής παροικίας του Καϊρου κατά τις Αγιες Ημέρες και πώς αποτυπώθηκαν στον Ελληνικό Τύπο

Αρθρογραφούν ο ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Κωνσταντίνος Οικονόμου εκτάκτως και ο Αρχισυντάκτης του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr π. Θεοφάνης κ.ά.

@istologio_lavaron

Προσφορά της Εφημερίδας Ορθόδοξης Αλήθειας ένα Βοήθημα των Πιστών για τα σπίτια σας – www.lavaron.com.gr

♬ πρωτότυπος ήχος – istologio_lavaron


Η απλή Έκδοση της Εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τον «Μικρό Συναξαριστή» κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr ή στο Τηλεφωνικό Κέντρο του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2317 007771 – 2317 007772 – 2317 007773

E-mail: info@lavaron.com.gr

Visits: 30


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο