Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου για τα σχέδια της Τουρκίας και τους αγνοούμενους (VIDEO)


Η Τουρκία έχει καλά σχεδιασμένο τι επιδιώκει στην Κύπρο, δήλωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Γεώργιος, τονίζοντας πως η Ελληνοκυπριακή πλευρά οφείλει να αντισταθεί σε λύσεις που καταστρατηγούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Λαού.

Πρόσθεσε ότι, με συνεχείς υποχωρήσεις από Ελληνοκυπριακής πλευράς, δίδεται το τέλειο άλλοθι στους ξένους να μην πιέζουν εκείνους που ευθύνονται για την τραγωδία του τόπου.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Άγκυρα θα υποχωρήσει, εάν της ασκηθούν πιέσεις από εκείνους που έχουν τη δύναμη να το πράξουν.

Για το θέμα των αγνοουμένων, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος σημείωσε ότι η Τουρκική πλευρά δεν ωφελείται σε κάτι, εάν επιμένει στη Μετακίνηση Λειψάνων Αγνοουμένων. «Τουλάχιστον», είπε, «ας σκεφτούν τους συνανθρώπους τους που Αγωνιούν για την τύχη των δικών τους».

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου απηύθυνε έκκληση προς όσους γνωρίζουν, να αποκαλύψουν χώρους όπου υπάρχουν οστά αγνοουμένων, υποδεικνύοντας πως «το παρελθόν δεν μπορεί πια να επηρεάζει το μέλλον».

Επισκέψεις: 6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο