Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συλλέγει ανθρωπιστικό υλικό για το Λίβανο


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με την τεράστια μοναδική τεχνογνωσία του, τα έμπειρα μόνιμα στελέχη και τους άρτια εκπαιδευμένους Εθελοντές του, από την πρώτη στιγμή της κρίσης στη Βηρυτό βρίσκεται σε άμεση επαφή και επικοινωνία με τον Ερυθρό Σταυρό Λιβάνου, τον πλέον ισχυρό και υγιή ανθρωπιστικό Εθελοντικό Οργανισμό στο Λίβανο.

Συνεχίζουμε να επιτελούμε μία άρτια οργανωμένη συλλογή, συγκεκριμένης ποσότητας και ποικιλίας ειδών ξηρής τροφής (όπως ακριβώς μας ζήτησαν, καθότι είναι τα είδη που τους χρειάζονται). Επίσης, δημιουργούμε ξεχωριστές συσκευασίες συγκριμένων ειδών προσωπικής υγιεινής και προστασίας, καθώς και φαρμάκων χρόνιων παθήσεων.

Eυχαριστούμε, θερμά, τους «φαρμακοποιούς του κόσμου», αλλά και πολλούς φαρμακευτικούς Συλλόγους της πατρίδας μας, οι οποίοι άμεσα και ενεργά αντέδρασαν θετικά στο κάλεσμά μας.

Για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προέχει η βοήθεια η οποία θα σταλεί, να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του πληγέντος λαού και βεβαίως να είναι διαθέσιμη για άμεση και σωστή χρήση. Παράλληλα, εγγυόμαστε την ασφαλή συσκευασία και αποστολή τροφίμων, φαρμάκων, ειδών προσωπικής υγιεινής, κ.λ.π. στους πληγέντες της Βηρυτού.

Ήδη, σήμερα αποστέλλονται δέκα τόνοι υλικών και θα συνεχίσουμε τις αποστολές σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί ο Ε.Ε.Σ επιτελεί, πάντα, το ανθρωπιστικό του καθήκον κατά άριστο τρόπο.

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο