Ο γνωστός Τραγουδιστής όλων μας Νίκος ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα κοινωνούσα ακόμη και μετά από έναν λεπρό» (VIDEO)


Ο νεαρός και πολύ γνωστός Τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, κατά τη διάρκεια των Συνεντεύξεων του για τη νέα του συνεργασία με την Εταιρία heaven, μίλησε για τον Θεό σε μία συγκινητική ομολογία Πίστεως για τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και τη Θεία Κοινωνία.

Ο Ερμηνευτής βρήκε την ευκαιρία να ομολογήσει την πίστη του, λέγοντας ότι αυτό το διάστημα του έλειψε η λειτουργική ζωή, η Θεία Κοινωνία και ότι νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για τον Χριστό. Μάλιστα τόνισε ότι ακόμη και αν πριν από αυτόν κοινωνούσε ένας λεπρός ή κάποιος με την οποιαδήποτε κολλητική ασθένεια, εκείνος θα πήγαινε να κοινωνήσει και να πάρει το Χριστόν μέσα του.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και έχουν ανάγκη και να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να κοινωνήσουν, να πάνε να προσευχηθούν στην Εκκλησία, να ανάψουν ένα κερί και αυτή η ανάγκη τους, κατά κάποιο τρόπο, απο κάποιους ανθρώπους φάνηκε ότι δε θα πρέπει να υπάρχει σε αυτήν την ζωή…

Τον λόγο δεν το γνωρίζω γιατί, αλλά, άλλα πράγματα μπορούσαν να συμβούν… π.χ. ο κόσμος μπορούσε να πάει στο σουπερ μάρκετ, ενώ στην Εκκλησία θα κολλούσε Κορονοϊο…».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο