«Ο Άγιος της αστραπής» ένα Βιβλίο για τον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης που λατρεύτηκε στη Βουλγαρία


Μέσα σε λίγους μήνες από ένας άγνωστος στο λαό της Βουλγαρίας έγινε γνωστός σε μικρούς και μεγάλους ο Άγιος Ιερομάρτυρας και Θαυματουργός Εφραίμ.
Με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρωσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου και της Ιεράς Μονής «Ευαγγελισμού της Θεοτόκου» Νέας Μάκρης , ο Δημοσιογράφος από την Βουλγαρία Άγγελος Μπόντσεβ, έγραψε ένα βιβλίο για Ενήλικες «Ο Άγιος Μεγαλομάρτυρας και Θαυματουργός Εφραίμ ο Νέος » και ένα Βιβλίο για παιδιά «Ο Άγιος της Αστραπής».
Προς έκπληξη όλων η πρώτη Έκδοση και των δύο Βιβλίων εξαντλήθηκε και σύντομα θα ξανά εκδοθεί.
«Ο Άγιος Εφραίμ ήρθε αστραπιαία στις καρδιές του λαού της Βουλγαρίας», είπε ο Συγγραφέας Άγγελος Μποντσεβ.
Ο Συγγραφέας με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Βουλγαρίας
Η Παρουσίαση του Βιβλίου έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2018 με την Ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Σόφιας και Πάσης Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου στη Σόφια και στη συνεχεία, σε άλλες μεγάλες Πόλεις της Βουλγαρίας.
Το Βιβλίο του «Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Θαυματουργού Εφραίμ του Νέου» περιέχει τη ζωή, τα θαύματα, την ιστορία της Ιεράς Μονής στην οποία μαρτύρησε, όπως επίσης Προσευχές την Ιερά Παράκληση και τον Κανόνα του Αγίου.
Αυτό είναι το πρώτο Ορθόδοξο Βιβλίο στο οποίο πολλοί άνθρωποι μαρτυρούν τα θαύματα του Αγίου που βίωσαν με λόγια και φωτογραφίες ως αποδείξεις των θαυμάτων.
Περισσότερα από 3000 παιδιά στην Ορθόδοξη Βουλγαρία γνώρισαν τον Άγιο από το Βιβλίο «Ο Άγιος της Αστραπής».
Αυτό είναι επίσης ένα από τα πιο διάσημα παιδικά βιβλία για το 2018. Ο Συγγραφέας Άγγελος Μπόντσεβ, έχει εκδόσει δυο ταινίες η πρώτη για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, η δεύτερη για τον Αγίου Λουκά της Κριμαίας όπως επίσης και την έκδοση παιδικού Βιβλίου «Ο Χειρουργός Άγιος Λουκάς».
Το Βιβλίο «Ο Άγιος της Αστραπής» μας αναφέρει ποια πορεία θα επιλέξουμε στην ζωή μας.
Μας διηγείται την Ιστορία ενός μικρού παϊδιού, του Νικολάου, τις περιπέτειες που είχε στην ζωή του την εμφάνιση του Αγίου σε αυτόν και την βοήθεια του.
Ο Νικόλαος είχε τα πάντα από την οικογένεια του, αλλά έπεσε σε μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση, ο Θεός όμως μέσω του Αγίου Εφραίμ έδωσε αστραπιαία λύση στο παιδί. Ο Άγιος Εφραίμ εμφανίζεται στο όνειρό του και λέει όλη τη ζωή και το μαρτύριο του.

«Ο Άγιος της Αστραπής » ενα βιβλίο μοναδικό και πρωτοπόρο, ίσως και μοναδικό για τα τελευταία χρόνια στην Ορθόδοξη Βουλγαρία. Το Βιβλίο έχει ήδη μεταφραστεί στα Ελληνικά και παίρνει το δρόμο του στα χέρια των παιδιών μας, για να τους Διδάξει τη ζωή του Αγίου Εφραίμ και θαύματά του.

_________________________

Όποιος θέλει να έρθει σε επαφή με τον Συγγραφέα του Βιβλίου «Ο Άγιος της Αστραπής» μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα:
Τηλέφωνα Συγγραφέως: 00359898802638 ή 6974191531 ή στα τηλεφωνικό Κέντρο: Πατήρ Θεοφάνης Ιωαννίδης 2317007771 – 2317007772 – 2317007773

κιν. 6987311132.

Е-mail: angel_bonchev@tvevropa.com
Facebook: http://www.facebook.com/angel.bonchev.tv

Visits: 90


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο