Οι Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο ΖΩΝΤΑΝΑ Αναμεταδόσεις από το Πρακτορείο Εκκλησιαστικής Λειτουργικής και Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr (LIVE)


Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr ( www.lavaron.com.gr ) και το διαδικτυακό περιοδικό από την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023, θα Αναμεταδίδουν τις Ιερές Ακολουθίες του Μεγάλου και του Μικρού Παρακλητικού Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο από διάφορες Περιοχές της Ελλάδος.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα Αναμεταδίδονται από τις 18:00 έως τις 19:30 όλες τις ημέρες κατά τις οποίες θα τελούνται.

Το χρονικό διάστημα του Δεκαπενταύγουστου είναι μια Περίοδος του Εκκλησιαστικού έτους, κατά την οποία η ορθόδοξη ψυχή στρέφει τα μάτια με βαθειά Κατά­νυξη προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Οι Παρακλητικοί Κανόνες, ο Μικρός και ο Μέγας ή απλώς η Μικρή και η Μεγάλη Παράκληση – επειδή δια των Ύμνων αυτών οι πιστοί παρακαλούν την Παναγία να ακού­σει και να ικανοποιήσει τα Αιτήματά τους – ψάλλονται, εναλλάξ, δη­λαδή την μία μέρα ψάλλεται η Μεγάλη και την άλλη η Μικρή. Μόνο κατά τους Εσπερι­νούς των Σαββάτων και της Εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου δεν ψάλλον­ται οι Ιερές Παρακλήσεις.

 Αναλυτικά για φέτος:

Η Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο ψάλλεται στις:

1 Αυγούστου

3 Αυγούστου

7 Αυγούστου

9 Αυγούστου

11 Αυγούστου

Η Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο ψάλλεται στις:

2 Αυγούστου

4 Αυγούστου

6 Αυγούστου

8 Αυγούστου

10 Αυγούστου

13 Αυγούστου

Επισκέψεις: 39


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο