ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε, τις προηγούμενες ημέρες, σε ακρόαση: – Tον Πρέσβη της Ισπανίας στην Άγκυρα Εξοχ. κ. Javier Hergueta. – Τον Πρέσβη του Περού στην Άγκυρα Εξοχ. κ. Alberto Campana Boluarte.

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:
– Από τον Μ. Σύγκελλο Πανοσιολ. κ. Ιάκωβο, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πόλεως, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Συνδρόμου Ντάουν, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία του Πακιστάν, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο Ντάουν.
– Από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Καισάριο Χρόνη, στην κηδεία του αειμνήστου Βασιλείου Τζαβίδου, Προέδρου της Κοινότητας Βαφεοχωρίου, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021, από τον Ι. Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος.
– Aπό τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Χρύσανθο Τσαχάκη, στην κηδεία του αειμνήστου Νικολάου Χαιρετάκη, ανηψιού του Σεβ. Μητροπολίτου Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίου, η οποία τελέστηκε την Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, από τον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Ποταμίδος Κισσάμου.

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο