Οδοιπορικό στην Κύπρο με τις ιστορικές στιγμές της Υποδοχής της Τιμίας Ζώνης (VIDEO)


Οι μοναδικές στιγμές τις οποίες έζησαν οι Κύπριοι από την Έλευση της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας στην Κύπρο καταγράφηκαν ως ένα ευλογημένο γεγονός σε μια κρίσιμη Περίοδο για το Νησί αφού φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την Τουρκική Εισβολή!

Το πρώτο μέρος του Ντοκιμαντέρ «Η Αγία Ζώνη στην Κύπρο» προβάλει τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από την Έλευσή της στο Νησί συνοδευόμενη από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ και Μέλη της Βατοπαιδινής Ιεράς Αδελφότητος.

Την Τιμία Ζώνη Προσκύνησαν περίπου 350.000 πιστοί.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ή στην εικόνα για να δείτε το 1ο μέρος του ντοκιμαντέρ στην Pemptousia TV

Το Ημερολόγιο δείχνει 4 Φεβρουαρίου του 2024 και Αγιορείτες Ιερομόναχοι και Μοναχοί Πατέρες συνοδεύουν την Πάνσεπτη και Χαριτόβρυτη Ζώνη της Παναγίας μέχρι τον Αρσανά από όπου θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη και από κει για την Κύπρο.

Μετά από 34 χρόνια η Αγία Ζώνη φθάνει στην Κύπρο και το Μαρτυρικό Νησί Υποδέχεται το Ιερό Κειμήλιο με Τιμές Αρχηγού Κράτους ενώ πλήθος λαού αποθέτει δάκρυα χαράς και ρόδα ευγνωμοσύνης από την πρώτη στιγμή της Άφιξης….

Στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας Ιεράρχες της Εκκλησίας της Κύπρου και απλός κόσμος καλωσορίζει το Ιερό Κειμήλιο με προσμονή και με ξέχειλη χαρά σε αυτό το αντάμωμα που έγραψε καινούρια σελίδα στην ιστορία της Κύπρου.

Από τις 5 Φεβρουαρίου 2024, η Τιμία Ζώνη αρχίζει το μεγάλο ταξίδι της στην Κύπρο στις Ιερές Μητροπόλεις Κωνσταντίας, Λεμεσού, Πάφου, Τριμυθούντος, Ταμασού, Κιτίου, καθώς και σε άλλες Περιοχές του Νησιού.

Views: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο