Ξεκινά την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η Έκθεση Εκκλησιαστικής τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


Μετά από ένα μεγάλο διάστημα Αναστολής όλων των Εκθεσιακών Εκδηλώσεων, η Έκθεση Εκκλησιαστικής τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ επιστρέφει και πάλι και πραγματοποιείται από την Κυριακή 15 έως την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 στη Θεσσαλονίκη, με την Πατερική ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ και με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου.

Χορηγός Eπικοινωνίας της Έκθεσης είναι και το Πρακτορείο Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr

@istologio_lavaron

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.lavaron.com.gr

♬ Lazy Sunday – Official Sound Studio

Στην σημαντική αυτή Διοργάνωση συμμετέχουν Αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και Δημιουργοί της Εκκλησιαστικής Τέχνης, κατασκευαστές Εκκλησιαστικών Ειδών που παρουσιάζουν όλα τα Λειτουργικά για τον Εξοπλισμό και την ευταξία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών. Τα Αναμνηστικά Είδη για τα καταστήματα Λαϊκής Τέχνης και Εκκλησιαστικών Ειδών συμπληρώνουν τα εκθέματα ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και μεγάλη Συλλογή Ορθόδοξων Χριστιανικών Βιβλίων.

Η 26η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αποτελεί ένα γεγονός μοναδικό για τα Εκκλησιαστικά δρώμενα, προσελκύοντας το πολύπλευρο ενδιαφέρον των επισκεπτών και θα λειτουργήσει στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo – Δ.Ε.Θ. (Περίπτερο 16) από 10:00 έως 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία Διοργάνωσης στο τηλ.: (+30) 2109576100 και στο www.orthodoxia-expo.gr

Views: 60


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο