Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις Εισαγωγής στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας


Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας <<Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης>>, Σχολείο το οποίο ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και είναι ισότιμο με όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, Ανακοινώνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι, για το επόμενο Σχολικό Έτος, 2024-2025, οι ενδιαφερόμενοι Μαθητές/τριες θα δύνανται να Εισαχθούν τόσο στην Α΄ Τάξη του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου όσο και στην Α΄ τάξη του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου κατόπιν εξετάσεων στα Μαθήματα της Ελληνικής Γλώσσας, των Μαθηματικών και των Θρησκευτικών.

Οι εξετάσεις θα έχουν τη μορφή δοκιμασίας (τεστ) δεξιοτήτων με ερωτήσεις  κλειστού τύπου/πολλαπλής επιλογής. 

  • Η Περίοδος Υποβολής των Αιτήσεων Εισαγωγής Μαθητών/τριών τόσο στην Α’ Τάξη Γυμνασίου όσο και στην Α’ Τάξη Λυκείου είναι από Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 έως και Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 23:59΄.
  • Για την Υποβολή της Αίτησης ακολουθείτε την παρακάτω διαδρομή: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es.
  • Η Ημερομηνία Απόδοσης του τυχαίου Αριθμού Προτεραιότητας για το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης», θα είναι η Παρασκευή 17η Μαΐου 2024. 
  • Η Ημερομηνία Διεξαγωγής της Δοκιμασίας (τεστ) Δεξιοτήτων για Εισαγωγή στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης» θα είναι το Σάββατο 18η Μαΐου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε, όλες τις Εργάσιμες Ημέρες και Ώρες της Εβδομάδας, στο Σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σινώπης 1 στη Νέα Μαγνησία Λαμίας, στα τηλέφωνα 2231021381 & 2231022576, καθώς και στο email mail@lyk-ekkl-lamias.fth.sch.gr στην ιστοσελίδα www.ekklamias.gr του Σχολείου.

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο