Να υπενθυμίσουμε στους κακοπροαίρετους Αναγνώστες του Εκκλησιαστικού Ιστολογίου Lavaron.com.gr όπου δέχτηκε κριτικές για το ολο θέμα της Φιλανθρωπίας της Εκκλησίας για το 2019


Να υπενθυμίσουμε στους κακοπροαίρετους Αναγνώστες του Εκκλησιαστικού Ιστολογίου Lavaron.com.gr όπου δέχτηκε κριτικές για το ολο θέμα της Φιλανθρωπίας της Εκκλησίας για το 2019 και ιδιαίτερα στην Περίοδο της Πανδημίας με τα Περιοριστικά Μέτρα (Μαρτίου 2020 – Μαϊου 2020) ήταν δίπλα στους συνανθρώπους μας και ας δέχτηκε και η ίδια η Εκκλησία Κριτική της και ιδίως και εμάς ως Ιστολόγιο αμφισβητούσαν για το Έργο της Εκκλησίας και έστελναν μηνύματα e-mail, σχόλια στα προφίλ των social media του Ιστολογίου ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Να πούμε βέβαια πολλοί κακοπροαίρετοι που σχολίαζαν κατά της Εκκλησίας γενικώς…. αν έχουν δώσει 1 ΕΥΡΩ τουλάχιστον που πολύ αμφιβάλουμε και τους συνιστούμε από την στιγμή που δεν έχουν δώσει……. και δεν ήταν στις δύσκολες στιγμές κοντά στην Εκκλησία καλό θα ήταν να σταματήσουν να μιλούν επιτέλους.

Περισσότερα από 121 εκατομμύρια ευρώ ήταν τα Έξοδα Φιλανθρωπίας της Εκκλησίας για το 2019 όπως Ανακοίνωσε μετά τη Συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα η ΔΙΣ ενημερώθηκε από την Συνοδική Επιτροπή επί της Κοινωνικής Προνοίας και Ευποιίας περί των τελικών στοιχείων της καταγραφής του Φιλανθρωπικού Έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος για το Έτος 2019.

Τα εν λόγω στοιχεία καταγράφονται ως ακολούθως:

α) Έξοδα φιλανθρωπίας: 121.659.244,00 €,

β) Δομές Φιλανθρωπίας: 4.464,

και γ) Εθελοντές Φιλανθρωπίας: 20.838.

Επίσης, κατά τη Συνεδρίαση η ΔΙΣ ενέκρινε Αποσπάσεις Κληρικών τότε και ασχολήθηκε με θέματα Ιερών Μητροπόλεων, Συνοδικών Επιτροπών και άλλα τρέχοντα Υπηρεσιακά ζητήματα της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο