Νέα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα – Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση


Πριν από λίγες ημέρες, ενεργοποιήσαμε ένα συμβόλαιο στη Cosmote και πιο συγκεκριμένα, εκείνο που μας δίνει απεριόριστα δεδομένα, 300 λεπτά προς άλλα δίκτυα και 300 SMS προς όλους. Αρχικά θα πρέπει να προβούμε σε μια σημαντική διευκρίνηση. Πρόκειται για πραγματικά απεριόριστο internet σε πραγματικά απεριόριστες ταχύτητες.

Δυστυχώς υπάρχει σύγχυση σε αυτόν τον τομέα και όλοι καταφεύγουν στο γνωστό, απεριόριστα αλλά στην ουσία με limit. Δεν ισχύει όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πρόκειται για πραγματικά απεριόριστα δεδομένα, δεν έχεις κανένα όριο όσα και να καταναλώσεις.  Όπως φαίνεται από την ανάλυση του λογαριασμού, σε διάστημα μιας ημέρας καταναλώσαμε 34GB περίπου, χωρίς να αντιμετωπίσουμε κανενός είδους throttling.

Και αν μπούμε σε μια σύντομη διαδικασία σύγκρισης των προγραμμάτων αυτών με τα αντίστοιχα της Vodafone, θα διαπιστώσουμε ότι το φθηνότερο εκεί αρχίζει από τα 44 ευρώ και έχει μέγιστη ταχύτητα των 2Mbps, ενώ για πραγματικά απεριόριστα σαν της Cosmote θέλεις 69.50 ευρώ το μήνα. Θεωρούμε ότι τα απεριόριστα δεδομένα, αλλά να είναι πραγματικά όμως, είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Ίσως η τιμή του προγράμματος, για μερικούς να φαντάζει υψηλή, δεν είναι όμως κατά την άποψή μας. Με τη δημιουργία hotspot μπορείς να συνδέσεις το laptop σου και να έχεις απεριόριστο internet, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις τέλη εγκατάστασης και ενεργοποίησης όπως συμβαίνει στο σταθερό. Και ανάλογα με την κάλυψη, ίσως να έχεις και πολύ πιο γρήγορο internet (σε περίπτωση ADSL συνδέσεων και μη).

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο