Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος: “Κακώς η Εκκλησία της Ρωσίας υποστηρίζει έναν ληστή – Λάθος του Πούτιν ο πόλεμος” (VIDEO)


“Η Εκκλησία της Ρωσίας θα έπρεπε να έχει πάρει στάση ενάντια στον πόλεμο και όχι να υποστηρίζει έναν ληστή. Είναι λάθος του Πούτιν ο πόλεμος ανάμεσα σε δύο κράτη με την ίδια θρησκεία. Ποτέ πια πόλεμος”.

Καυστικός στις Δηλώσεις και επικριτικός στα Σχόλια του για την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού Ionian TV.

Ο Μητροπολίτης επέρριψε ευθύνες στην Εκκλησία της Ρωσίας που υποστηρίζει έναν “ληστή“, ενώ ανέφερε ότι δεν μπορεί να είναι φίλος με εκείνους που υποστηρίζουν την εισβολή.

Αναφέρθηκε μάλιστα στην πράξη γενναιότητας των Ζακυνθινών όπου έκρυψαν τους Εβραίους από τους Γερμανούς κατακτητές γλιτώνοντάς τις ζωές τους.

Χαρακτήρισε λάθος του Πούτιν τον πόλεμο μεταξύ δύο χωρών με την ίδια θρησκεία και μίλησε για εικόνες που προκαλούν ντροπή στην σημερινή Εποχή.

Μιλώντας για την ιδιότητά του ως Αντιπρόεδρος του Ελληνορωσικού Συνδέσμου ανέφερε πως δεν μπορεί πια να κρατάει φιλίες με εκείνους που υποστηρίζουν την εισβολή στην Ουκρανία

Δείτε τη Συνέντευξη του Μητροπολίτου Δωδώνης:

Views: 52


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο