Με αυτόν τον εύκολο τρόπο μπορείς να μην χάσεις τις φωτογραφίες σου στο Facebook


Το εργαλείο μεταφοράς δεδομένων του Facebook σου επιτρέπει να μεταφέρεις γρήγορα φωτογραφίες και video σε cloud υπηρεσίες. Αυτό σου δίνει την πρόσθετη σιγουριά ότι για κανέναν λόγο δεν θα τις χάσεις. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ακριβώς από κάτω περιγράφουμε συνοπτικά τη διαδικασία μέσω της desktop έκδοσης.

  • Μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα του Facebook και συνδεόμαστε στο λογαριασμό. Κάνεις κλικ στο drop down menu και πηγαίνουμε στο Ρυθμίσεις και απόρρητο – ρυθμίσεις.
  • Στη συνέχεια επιλέγουμε Οι πληροφορίες σας στο Facebook από το πλαϊνό panel και τέλος πατάμε το προβολή δίπλα από το Μεταφορά αντιγράφου φωτογραφιών ή video.
  • Πλέον θα πρέπει να επιλέξουμε την cloud υπηρεσία στην οποία θέλουμε να μεταφέρουμε τα εν λόγω αρχεία. Έχουμε τρεις επιλογές, Google Photos, Dropbox, Koofr. Εμείς επιλέγουμε το Google Photos.
  • Δυστυχώς το Facebook σου επιτρέπει να μεταφέρεις μόνο είτε τις φωτογραφίες ή τα videos τη φορά. Αν θέλεις να μετακινήσεις ολόκληρη τη βιβλιοθήκη από το Facebook θα πρέπει να κάνεις τη συγκεκριμένη διαδικασία δυο φορές.
  • Προς το παρόν δεν μπορείς να επιλέξεις χειροκίνητα ποιες φωτογραφίες θέλεις να μετακινήσεις. Το Facebook θα αντιγράψει και θα μεταφέρει τα πάντα που έχουν ανέβει στον λογαριασμό σου. Πίεσε στο επόμενο για να συνεχίσει η μεταφορά.
  • Από εκεί, θα μας ζητηθεί να συνδεθούμε στο Google Photos με τον λογαριασμό στο Facebook και να δώσουμε τις απαραίτητες άδειες.  Τέλος, επιλέγουμε, επιβεβαίωση μεταφοράς.

Το εργαλείο τρέχει στο background επομένως μπορείς να κλείσεις το tab. Το Facebook θα σε ειδοποιήσει όταν η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο