Με αναφορές στη Φώφη Γεννηματά η συνάντηση Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου – Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη


Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου  κ.κ. Χρυσόστομο είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση κατά την έναρξη της συνάντησης, ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη βαρύτητα και δυσκολία της ημέρας Εθνικού Πένθους για την Ελλάδα, κατά την οποία κηδεύεται η Φώφη Γεννηματά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «αποχαιρετούμε την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Αρχηγό και καλή φίλη, αλλά και συνομίλική μου, τουλάχιστον κοινοβουλευτικά, Φώφη. Είχαμε εκλεγεί μαζί το 2000 στη Βουλή».

Η απώλειά της, αλλά και η μάχη που έδωσε με τον Καρκίνο δημιούργησε ένα κλίμα πολύ μεγάλης συγκίνησης στον Ελληνικό Λαό, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου  κ.κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στους αείμνηστους Γονείς της Φώφης Γεννηματά και το γεγονός ότι και εκείνοι κατέληξαν από την ίδια Ασθένεια, στην σημασία της αξιοπρεπούς Διαβίωσης ενός Καρκινοπαθούς, αλλά και στην μάχη που και ο ίδιος δίνει τα τελευταία τρία χρόνια με τον Καρκίνο, με τον κ. Βαρβιτσιώτη να εκφράζει την πεποίθηση ότι ο Μακαριώτατος θα κερδίσει και αυτή τη μάχη.

 

 

 

 

 

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο