Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι Βαπτίσεις στην Αλβανία


Ρεπορτάζ: Πρακτορείο Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr

Το Άγιο Βάπτισμα συνεχίζουν να λαμβάνουν μετά από την Κατήχηση που γίνεται από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας πολίτες της χώρας. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης κ. Ιγνατίου όπου τελέστηκε ομαδική Βάπτιση πέντε Γυναικών στην Ενορία της Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό Ζβέρνετς της Επαρχίας Αυλώνος.

Τον  περασμένο μήνα άλλες οκτώ Γυναίκες έγιναν Μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας λαμβάνοντας το Άγιο Βάπτισμά. Τόσο η Αρχιεπισκοπή Τιράνων όσο και οι υπόλοιπες Ιερέας Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Αλβανίας δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της Κατηχήσεως έτσι ώστε τα νέα Μέλη της Εκκλησίας να είναι πλήρως ενταγμένα στη Λειτουργική και Μυστηριακή ζωή. Αυτό τονίζει και σε ομιλίες του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.

Παρά το γεγονός ότι οι Ορθόδοξοι στην Αλβανία όλο και περισσότερο αυξάνονται τα στατιστικά στοιχεία της Αλβανικής Πολιτείας με διάφορα τεχνάσματα το αποσιωπούν παρουσιάζοντας τους Ορθοδόξους ως ένα μικρό ποσοστό.

Visits: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο