Μετά από εννιά μήνες απουσίας λόγω της καραντίνας η εκπομπή Πάμε Τσάρκα επιστρέφει (VIDEO)


Μετά από εννιά μήνες απουσίας λόγω της καραντίνας η εκπομπή Πάμε Τσάρκα επιστρέφει τηλεοπτικά κάνοντας οδοιπορικά στους Δήμους της Αττικής. Θέλοντας να αφήσουμε πίσω μας όλα τα αρνητικά της πανδημίας, αποκτάμε ξανά το χαμόγελό μας και τις όμορφες βόλτες προβάλλοντας αληθινούς ανθρώπους σ’ ένα πλούσιο οδοιπορικό παρουσιάζοντας την Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Τέχνη, τα Αξιοθέατα αλλά και επιχειρήσεις που διαμορφώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής της πρωτεύουσας.

Η εκπομπή μας θα προβάλλεται τηλεοπτικά σε δύο κανάλια της Αττικής, κάθε Δευτέρα 22:30 – 23:30 στo HIGH TV και κάθε Τετάρτη 21:00 – 22:00 στo ΑLERT TV.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκπομπές μας στο κανάλι μας στο You Tube «Πάμε Τσάρκα».

https://www.youtube.com/channel/UChds…

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλη την ταλαντούχα ομάδα που είναι δίπλα μου δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. Τον Costas Tassis ως φιλική συμμετοχή για την εμπειρία του και τις χρήσιμες συμβουλές του, τον μοναδικό σκηνοθέτη μας Dimitris Stamatiou, τον ταλαντούχο μοντέρ μας Amber Doku, τον Θέμης Θεοδωρίδης στα γραφικά και την Zoi Bougiouklou ως Social Media Management. Kαλή μας αρχή και ευχαριστούμε για την στήριξη και την αγάπη σας!

Kάντε like στη σελίδα στο facebook Πάμε Τσάρκα

#παμετσαρκα#pametsarka#treiler#tvprogram

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο