Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου σε Κ. Μητσοτάκη: “Προσδοκώ ότι η Ελλάδα θα σταθεί δίπλα μας στον αγώνα για Απελευθέρωση”


Την προσδοκία ολόκληρου του Ελληνισμού της Κύπρου ότι η Ελλάδα θα σταθεί δίπλα στην Κύπρο στον δύσκολο αγώνα για Απελευθέρωση, μετέφερε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιος προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε δηλώσεις του μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, στο πλαίσιο της επίσημης επισκέψεως του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κύπρο, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιος δήλωσε ότι ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την επίσκεψή του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και «του μετέφερα την προσδοκία ολόκληρου του Ελληνισμού της Κύπρου ότι η Ελλάδα θα σταθεί δίπλα μας στον δύσκολο αγώνα για Απελευθέρωση που κάνουμε».

Σημείωσε ότι η απάντηση ήταν ότι «δεν υπήρχε δυνατότητα να ήταν διαφορετική η στάση της Ελλάδος», ευχαριστώντας τον κ. Μητσοτάκη.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου δώρισε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος εικόνα του Αποστόλου Βαρνάβα, Ιδρυτή και Προστάτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας συμφώνησαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης

Δείτε επίσης: Από τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και τα Φυλακισμένα Μνήματα ξεκίνησε η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο

Επισκέψεις: 11


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο