Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 24χρονος Γιώργος από τα Γιαννιτσά / Νομού Πέλλας – Κάλεσμα αγάπης και συμπαραστάσεως


Ο Γιώργος – @Georgios Dimkos – είναι 24 ετών, κατάγεται από τα Γιαννιτσά και εδώ και τρεις μήνες νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη μετά από σοβαρό τραυματισμό που προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Ο νεαρός υπεβλήθη σε επείγουσα κρανιοτομία και διαγνώσθηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ για μεγάλο χρονικό διάστημα και έπειτα μεταφέρθηκε στην ‘Α Νευροχειρουργική Κλινική. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη καθώς δεν εμφανίζει εικόνα επικοινωνίας με το περιβάλλον.

Το προσεχές διάστημα και εφόσον η κατάστασή του παραμείνει σταθερή, ο Γιώργος θα πρέπει να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης με σκοπό να υποβληθεί σε κατάλληλες θεραπείες έτσι ώστε να επανέλθει στην κανονική του ζωή. Η οικογένεια του, η οποία βρίσκεται δίπλα του όλο αυτό το διάστημα, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο κόστος της πολύμηνης νοσηλείας του Κέντρο Αποκατάστασης καθώς ο πατέρας κρίνεται με 70% αναπηρία και η μητέρα είναι άνεργη.

Το μεγάλο αυτό, οικονομικό κόστος των θεραπειών που κρίνονται απαραίτητες δεν μπορεί να παραμείνει εμπόδιο στην επαναφορά του νεαρού στην κανονική του ζωή!

Ο Γιώργος, εδώ και 2 μήνες, παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να κρατηθεί στη ζωή, πάντα με την αμέριστη συνεισφορά των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ας συνδράμουμε όλοι έτσι ώστε η πόρτα της ζωής να ανοίξει και πάλι για τον 24χρονο Γιώργο!

Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:

Καλέστε στον αριθμό: 19825

Χρέωση από σταθερό: 2,60 Ευρώ ανά κλήση.
Χρέωση από κινητό: 2,48 Ευρώ ανά κλήση.

Kατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριαμό:

Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771 | IBAN: GR41 0172 2220 0052 2209 1702 771

SWIFT-BIC: PIRBGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΆΠΗΣ

Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 210/006305-39 | IBAN: GR44 0110 2100 0000 2100 0630 539

SWIFT-BIC: ETHNGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΆΞΗ ΑΓΆΠΗΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ: Για τον Γιώργο.

Με τις καταθέσεις, σημειώνετε την αιτιολογία και έπειτα μπορείτε να μας αποστείλετε σε μήνυμα: την πλήρη διεύθυνσή σας, την πόλη και την ημερομηνία, έτσι ώστε να σας αποστείλουμε την απόδειξη.

Visits: 6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο