«Λουλούδι» και στα νιάτα του ο Αρχιμανδρίτης π. Θεοφύλακτος από την Αγία Βαρβάρα / Ημαθίας – Δείτε φωτογραφία (ΦΩΤΟ)


«Λουλούδι» και στα νιάτα του ο Αρχιμανδρίτης π. Θεοφύλακτος από την Αγία Βαρβάρα / Ημαθίας πνευματικοπαίδι του Γέροντος Αγιορείτου πατρός Ευλόγιου. Τέτοια άτομα μάζευε στο Ιερο Κελλί του ο Άγιος Γέροντας που έχει σκοπό να πάει και στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας – Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

«Λουλούδι» από τα νιάτα του φαίνεται πως ήταν ο δράστης της επίθεσης με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη. Ο 37χρονος Ιερομόναχος επιδείκνυε παραβατική συμπεριφορά από την εφηβική του ηλικία χωρίς αυτό να τον εμποδίζει να μπει στον χώρο της Εκκλησίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας GRTimes.gr επιχείρησε να φοιτήσει στο Λύκειο της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Αγίου Όρους.

Ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς εκδιώχθηκε άρον-άρον από τους ίδιους τους συμμαθητές του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών του και μετέπειτα κληρικών, ο νεαρός από τις Σέρρες φέρεται να παρενοχλούσε τους μαθητές τού Γυμνασίου, οι οποίοι τον κατήγγειλαν για ανάρμοστη συμπεριφορά. Και η απομάκρυνσή του ήταν μονόδρομος.

Ο 37χρονος φαίνεται πως δεν άλλαξε… πατήματα ούτε όταν εκδιώχτηκε από την Αθωνιάδα Σχολή, αλλά με την επιμονή του κατάφερε να γίνει κληρικός φτάνοντας μάλιστα στον βαθμό του Αρχιμανδρίτου.

Οι καταγγελίες για την παράνομη και παράτυπη συμπεριφορά του δεν ήταν λίγες από τους πολίτες των χωριών στα οποία ιερουργούσε.

Από το 2014 υπήρχαν σε βάρος του παράπονα και διαμαρτυρίες, αλλά και καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες, καθώς φέρεται να έπαιρνε… «δανεικά κι αγύριστα» από τους συγγχωριανούς του.

Επίσης, μια γυναίκα τον κατήγγειλε για επίθεση με καδρόνια, ενώ το 2018 εντοπίστηκε με κοκαΐνη την οποία έκρυβε κάτω από τα ράσα!

Το αποκορύφωμα στον έκνομο βίο του ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης (23/6/2021) όταν «έλουσε» με καυστικό υγρό Μητροπολίτες ενώ βρισκόταν ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος το οποίο εξέταζε την έφεσή του στην Απόφαση της Καθαιρέσεώς του που είχε ληφθεί πριν από περίπου δυο χρόνια.

Να χαίρονται και το μπομπούκι τους που είχαν και τον Γέροντα τους που έκανε πολλά λάθη…. κατά το παρελθόν.

Δείτε φωτογραφία του δράστη όταν ήταν μαθητής στο Λύκειο της Αθωνιάδος Σχολής, σε Μονή του Αγίου Όρους:

Πηγή ΦΩΤΟ: GRTIMES.GR

Visits: 20


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο