Κύπρος: Συντριπτικό «ΝΑΙ» στην καθημερινή προσευχή στα σχολεία σε γκάλοπ της CT


Με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της συνέχισης της καθημερινής προσευχής στα σχολεία μας, ψήφισαν οι αναγνώστες της Cyprus Times σε σχετικό γκάλοπ που δημοσιεύθηκε.
Το γκάλοπ δημοσιεύθηκε με αφορμή το δημόσιο διάλογο που ξεκίνησε, με φόντο τη φερόμενη δήλωση εκπαιδευτικού στη Λάρνακα η οποία είπε σε μαθητές ότι δεν υπάρχει Θεός. Η συγκεκριμένη αναφορά της, ακολούθησε την απόφαση της να μην κάνουν τα παιδιά προσευχή. Γεγονός που άνοιξε μεγάλη συζήτηση, όχι μόνο στις τάξεις των εκπαιδευτικών αλλά και στην κοινωνία, για το κατά πόσον είναι υποχρέωση ή παράδοση να κάνουν τα παιδιά πρωινή προσευχή στο σχολείο.
Υπενθυμίζεται ότι μέσω ανακοίνωσης του το Υπουργείο Παιδείας είχε επισημάνει ότι «οιεκπαιδευτικοί οφείλουν να μεριμνούν, ώστε να γίνεται η πρωινή προσευχή στην τάξη τους.Τα παιδιά που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν, παραμένουν ήσυχα, σεβόμενα την ιερήστιγμή των υπόλοιπων παιδιών».ΓΚΑΛΟΠ CT: Προσευχή στα σχολεία… ΝΑΙ ή ΌΧΙ; ΨΗΦΙΣΤΕΠέραν της ψήφου που έδωσαν, οι αναγνώστες μας με σχόλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Cyprus Times κατέστησαν σαφές ότι κρίνεται επιβεβλημένο να γίνεται στα σχολεία μας η καθημερινή προσευχή, καθώς αποτελεί ένδειξη πίστης στη θρησκεία μας.Πιο κάτω το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σε διάστημα 10 ωρών.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο