Κυκλοφόρησε το νέο Τεύχος του Περιοδικού «Πληροφόρηση» (Απριλίου – Ιουνίου 2023) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ιστορική Επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στον Βόλο


Κυκλοφόρησε το νέο Τεύχος του Περιοδικού «Πληροφόρηση» (Απριλίου – Ιουνίου 2023) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ιστορική Επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στον Βόλο και στην Τοπική Εκκλησία. Το σχετικό οκτασέλιδο αφιέρωμα υπογράφει ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως π. Ιωήλ Ποδαρόπουλος.

Ακολουθεί τρισέλιδο αφιέρωμα στις τρεις τελευταίες Ιερατικές Συνάξεις του παρελθόντος Εκκλησιαστικού Έτους.

Στην συνέχεια, Δημοσιεύεται Άρθρο Αφιερωμένο στους Αγίους Αποστόλους, υπό τον τίτλο «βολίδες αστράπτουσαι», που υπογράφει η Ιερά Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου.

Ακολουθεί πεντασέλιδο με Ειδήσεις και Φωτογραφικό Υλικό από τις Δράσεις της Τοπικής Εκκλησίας το παρελθόν Τρίμηνο και το Τεύχος ολοκληρώνεται με Άρθρο του π. Σταύρου Σωτηρόπουλου, Θεολόγου, Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας, σχετικό με την Εορτή της Πεντηκοστής, υπό τον τίτλο «Εκχεώ από του πνεύματός μου επί πάσαν σάρκα».

Views: 7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο