Κυκλοφορεί το τεύχος της 8ης Φεβρουαρίου 2022 η «Ορθόδοξη Αλήθεια» με το βιβλίο: «Ο απεσταλμένος προφήτης του Θεού», αφιερωμένο στον Μακαριστό Γέροντα Μητροπολίτη Πρώην Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Αυγουστίνο Καντίωτη, καθώς συμπληρώνονται 55 χρόνια από τη χειροτονία του


Κυκλοφορεί το τεύχος της 8ης Φεβρουαρίου 2022 η «Ορθόδοξη Αλήθεια» με το βιβλίο: «Ο απεσταλμένος προφήτης του Θεού», αφιερωμένο στον Μακαριστό Γέροντα Μητροπολίτη Πρώην Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Αυγουστίνο Καντίωτη, καθώς συμπληρώνονται 55 χρόνια από τη χειροτονία του.

Η Εφημερίδα στο βασικό της θέμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα δεκάδες περιστατικά βανδαλισμών Ιερών Ναών. Ιερόσυλοι δρουν ανενόχλητοι χωρίς ιερό και όσιο. Tι αποκαλύπτουν τα στοιχεία της έκθεσης του ΥΠΕΠΘ για τα περιστατικά Διαρρήξεων, κλοπών και καταστροφών σε χώρους Λατρείας. Οι δράστες παραμένουν άγνωστοι στις περισσότερες περιπτώσεις. Θλιβερή πρωτιά για Αττική, Θεσσαλονίκη, Κω, Λέσβο, Καρδίτσα. Ποιους μήνες «χτυπούν» περισσότερο.

Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία του Πρωθυπουργού, τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο η Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου. «Αξιος» ο νέος ποιμενάρχης της Κρήτης! «Αρκετά πια με τους μονολόγους και τους αγοραφοβικούς εγκλεισμούς. Καιρός για Διάλογο, κι ας μας πονέσει.

Καιρός να πούμε σε όλους πως η Εκκλησία δεν είναι άρνηση, αλλά θέση. Δεν είναι οπισθοδρόμηση, αλλά προοπτική. Καιρός να νιώσουμε την ευθύνη μας ξανά» , τόνισε μεταξύ άλλων στον Ενθρονιστήριο Λόγο του.

Στις σελίδες της Εφημερίδος θα διαβάσετε επίσης:

* Αφιέρωμα για τα 14 χρόνια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο

* Ελληνας Αγιογραφεί τον Ναό της Υπαπαντής στο Παρίσι

* Προχωρούν οι Εργασίες Ανέγερσης Ναού για τους Έλληνες της Ανατολικής Ρωμυλίας

* Η προσφορά των Βυζαντινών στην Ανάπτυξη της Ιατρικής Επιστήμης

Αρθρογραφούν ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο π. Δημήτριος Βασιλειάδης, ο Μιχαήλ Τρίτος, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.ά.

Η απλή έκδοση της Εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Visits: 23


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο