Κυκλοφορεί το Νέο Τεύχος της 12ης Ιανουαρίου 2021 της Εφημερίδος «Ορθόδοξη Αλήθεια» με το Χριστιανικό Ντοκουμέντο του Μακαριστού Γέροντος Μητροπολίτου Πρώην Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Αυγουστίνου Καντιώτου «Κυριακή» Α΄ και Β΄ Τόμος μαζί


Aυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με το Χριστιανικό Ντοκουμέντο του Μακαριστού Γέροντος Μητροπολίτου Πρώην Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Αυγουστίνου Καντιώτου «Κυριακή» Α΄ και Β΄ τόμος μαζί. Τα Κυρήγματα και η Ερμηνεία των Ιερών Ευαγγελικών Κειμένων για όλες τις Κυριακές του χρόνου και τις Εορτές.

Η Εφημερίδα στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει την κόντρα Φαναρίου – Ρωσίας. Όλα τα σχέδια και οι επιδιώξεις των δύο πλευρών για το 2022. Από ότι φαίνεται οι σχέσεις τους βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί και δεν δείχνουν διάθεση υποχώρησης και εύρεσης Συμβιβαστικής λύσης. Ποιοι ρίχνουν νερό στον μύλο της διάσπασης με πρόσχημα την «Ενότητα». Ούτε να ακούει για νέα Σύνοδο το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ενώ πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση η Μόσχα. Βούτυρο στο ψωμί όλων που εχθρεύονται την Εκκλησία θα είναι μία «επίσημη» Διάσπαση.

Εντύπωση προκαλεί το ρεπορτάζ της «Ο.Α» για τον μαθητή του Σπαθάρη που πήρε επάξια τη σκυτάλη για τον μπερντέ. Ο κ. Χρήστος Στανίσης έμαθε δίπλα στον καλύτερο καραγκιοζοπαίχτη την τέχνη του θεάτρου σκιών και από το 1993 δίνει παραστάσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Μιλά με νοσταλγία για τη γνωριμία με τον σπουδαίο Δάσκαλό του και τα πρώτα του βήματα.

Στις σελίδες της Εφημερίδος θα διαβάσετε επίσης:

* Ο Λόγιος πρωτεπιστάτης της Αναγέννησης του Κοινοβιακού Μοναχισμού Γέροντας π. Θεόκλητος Διονυσιάτης.

* Ιερέας πήρε το πρώτο βραβείο Ποίησης με θέμα το ’21

* Πολύτεκνος Ιερέας με Μάστερ στην Ειδική Αγωγή

* Ιστορικό Μοναστήρι Τατάρνης: Ο πνευματικός φάρος των σκλαβωμένων Ελλήνων

Αρθρογραφούν ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο π. Δημήτριος Βασιλειάδης, ο Ηρακλής Ρεράκης και εκτάκτως ο π. Θεοφάνης Ιωαννίδης Τακτικό Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης ( http://www.edipit.gr ) – Αρχισυντάκτης του Προκτορείου Εκκλησιαστικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr κ.ά.

Η απλή Έκδοση της Εφημερίδος έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τους δύο Τόμους του Μακαριστού Γέροντος Μητροπολίτου Πρώην Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Αυγουστίνου Καντιώτου κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Visits: 44


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο