Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου το βιβλίο «Αθωνικός Λόγος»


▪Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, το βιβλίο «Αθωνικός Λόγος» του Αρχιμανδρίτου πατρός Εφραίμ, Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

▪Διαβάζοντας κάποιος τις ομιλίες αυτές αισθάνεται το ευώδες άρωμα του Αγίου Όρους που προσφέρει στους εν κόσμω αγωνιζόμενους πιστούς γνήσια τροφή και στήριγμα στον αγώνα τους.

Οι εμπειρίες και τα Διδάγματα των Αγίων Πατέρων παρατίθενται πλούσια στις ομιλίες που τις κάνουν αυθεντικές πηγές ναμάτων ζωής αιωνίου. Μέσα από αυτές αισθάνεται ο αναγνώστης την «καλήν ανησυχίαν» του Γέροντος π. Εφραίμ για την πορεία του κόσμου, την έμπονη προσευχή «υπέρ των εν τω κόσμω» αδελφών του, την πλούσια αγάπη του για τον λαό του Θεού που πορεύεται τον δικό του κόσμο «εν μέσω πολλών παγίδων και θλίψεων».

Έχοντας ο άγιος καθηγούμενος την πολύτιμη κληρονομιά των οσιοτήτων γερόντων μας την προσφέρει ανόθευτη στον σημερινό άνθρωπο με σύγχρονο λόγο απλό και πεντακάθαρο εν αληθεία και αγάπη πολλή.Για να διαβάσετε περισσότερα ή για να παραγγείλετε το βιβλίο πατήστε εδώ

⬇Η έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη στο iTunes και στο Αmazon.

https://www.vatopedi.gr/publicationposts/athonikos-logos/?fbclid=IwAR18YOOQ9JHuCzwNzaMKB04qCqi5NdXo23H-LiTWEwXSQuTWo-l_4dzot3s

ISBN

978-960-7735-50-8

ΤΙΜΗ

Χαρτόδετο 12 ευρώ, πανόδετο 18 ευρώ (+ταχυδρομικά)

Για να αγοράσετε το eBook – ΤΙΜΗ: 5,99 ευρώ

Views: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο