ΚΛΗΡΩΣΗ: Lawrence Pervin, Daniel Cervone «Θεωρίες προσωπικότητας» – Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο


ΚΛΗΡΩΣΗ: Lawrence Pervin, Daniel Cervone «Θεωρίες προσωπικότητας».

Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο των Lawrence Pervin, Daniel Cervone «Θεωρίες προσωπικότητας» (Επιστημονική επιμέλεια: Ανδρέας Μπρούζος, μετάφραση: Αρχοντούλα Αλεξανδροπούλου, Βασίλης Κομπορόζος).

Η 10η αναθεωρημένη και συμπληρωμένη έκδοση (δεύτερη ελληνική) του «Θεωρίες Προσωπικότητας: Έρευνα και Εφαρμογές» των Cervone και Pervin, η οποία εκδίδεται 40 σχεδόν χρόνια μετά την αρχική, διατηρεί τη θεματική δομή, τα χαρακτηριστικά και τους γενικούς στόχους των προηγούμενων εκδόσεων, ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζεται και με σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα.

Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει επιπροσθέτως δύο νέα κεφάλαια: στο ένα εξετάζονται οι βιολογικές βάσεις της προσωπικότητας, δηλαδή ο βαθμός στον οποίο οι παρατηρούμενες ατομικές διαφορές στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας οφείλονται σε γενετικές διαφορές. Στο άλλο κεφάλαιο εξετάζονται οι πολιτισμικές, κοινωνικές και διαπροσωπικές βάσεις της προσωπικότητας. Σύμφωνα με τη μακρά παράδοση του βιβλίου, και στη νέα έκδοση η κάθε θεωρητική προσέγγιση αντιμετωπίζεται αντικειμενικά και ισότιμα, ενθαρρύνοντας μάλιστα τους αναγνώστες να αξιολογήσουν τα στοιχεία που παρατίθενται για κάθε θεωρία και να εξαγάγουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/QXKHzAqLuc85BYCZ8

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 21/6/2021.
Η κλήρωση θα γίνει στις 22/6/2021 και οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Δείτε το βιβλίο στο site: https://www.dardanosnet.gr/pro…/theories-prosopikotitas-2/

Views: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο