Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Εκδήλωση: Κλήρος και Αγώνας (VIDEO)

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Εκδήλωση: Κλήρος και Αγώνας (VIDEO)

Το Ίδρυμα Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, επιστρέφει δυναμικά στις ζωντανές Συναυλίες Παραδοσιακής και Βυζαντινής Μουσικής.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 στις 20:45 στον αύλειο χώρο του 4ου Λυκείου Καλλιθέας, Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) 175, δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής με τίτλο «Μορφές κληρικών και Λαϊκών που αγωνίστηκαν, πάλεψαν ή θυσιάστηκαν για την προετοιμασία και τον Αγώνα για την Ελευθερία στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Οι ιστορικές αναφορές τους και τα τραγούδια τους που εξιστορούν τον Αγώνα του Κλήρου και των Αγωνιστών για μια Ελεύθερη Ελλάδα.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Προγράμματος Γιάννης Παυλόπουλος, Ορχήστρα Ιδρύματος Μουσικής Ι.Α.Α. «ΟΡ.Ι.Μ.Α.Α.» Διεύθυνση Στέλλα Βαλάση.

Την Συναυλία θα παρουσιάσει ο Γ. Διευθυντής του Ιδρύματος Μουσικής, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Νάκος, ο οποίος θα συμμετέχει και καλλιτεχνικά.

Χορηγός Επικοινωνίας: Romfea.grsholi.gr

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο