Κερδίστε Προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”


Κερδίστε Προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”
Το Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας έχει εξασφαλίσει για τους ακροατές του διπλές Προσκλήσεις για την avant-premiere της Βραβευμένης Ταινίας Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 σε Θερινό Κινηματογράφο, στους Αμπελοκήπους, στην Αθήνα.
Συντονιστείτε στο pemptousia.fm: www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/ το πρωί της Πέμπτης, 19 Αυγούστου λίγο πριν από τις 11:00 για να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό.

Έχετε κοντά σας χαρτί και μολύβι για να σημειώσετε τα στοιχεία που θα Ανακοινωθούν για να λάβετε μέρος και κάποιοι από εσάς θα κερδίσουν από μία διπλή Πρόσκληση.
Σχεδόν 100 χρόνια μετά την κοίμησή του, η γεμάτη δοκιμασίες, θυσίες αλλά και θείες επισκέψεις ζωή του πλέον δημοφιλούς Αγίου για τους Έλληνες, Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως, που έχει εμπνεύσει αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μεταφέρεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Η κινηματογραφική ταινία «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» (Μan of God) βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες.

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο