ΚΑΛΟKΑΙΡΙΝΟ BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ 2021


Από τις 5 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με μοναδικές προσφορές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους σε τιμές-έκπληξη!

Βιβλία από 1,50 ευρώ

Για τέσσερις εβδομάδες ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ανακηρύσσεται σε must στέκι της Αθήνας για κάθε βιβλιόφιλο! Μια όαση δροσιάς με μοναδικές προσφορές βιβλίων σε απίστευτες τιμές σάς περιμένει από τις 5 έως τις 31 Ιουλίου. Οι επιλογές αμέτρητες για κάθε ηλικία και γούστο.

Κλασικά αριστουργήματα, βιβλία καταξιωμένων Ελλήνων συγγραφέων, αλλά και βραβευμένα σύγχρονα έργα από όλο τον κόσμο, γραμμένα από σπουδαίες πένες, σας περιμένουν σε τιμές-έκπληξη! Δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε: από την εξαιρετική και πολυμεταφρασμένη Nicole Krauss και τον ζωντανό θρύλο των αμερικανικών γραμμάτων, τη Marilynne Robinson, μέχρι τον Στέφαν Τσβάιχ, έναν από τους σημαντικότερους γερμανόφωνους συγγραφείς όλων των εποχών, τους κλασικούς Χένρι Τζέιμς, Ονορέ ντε Μπαλζάκ, Βιρτζίνια Γουλφ και τον Ντίνο Μπουτζάτι, όπως και τον θρύλο του fantasy George R. R. Martin, και πολλά ακόμα ονόματα στα οποία δύσκολα θα αντισταθείτε.

Οι φανατικοί της αστυνομικής λογοτεχνίας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν βιβλία και ιστορίες σασπένς από την αφρόκρεμα του είδους που αριθμεί εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο, όπως οι Σουηδοί Jens Lapidus και Thomas Engstrom, ο Σκοτσέζος Ian Rankin, ο Ιρλανδός Stuart Neville, ο Ιταλός Massimo Carlotto, ο Αργεντίνος Federico Axat, αλλά και ο πατριάρχης του αµερικανικού αστυνομικού μυθιστορήµατος Ρος Μακντόναλντ.

Οι επισκέπτες μας θα ανακαλύψουν επίσης ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων από σπουδαίους διανοούμενους και μελετητές της ιστορίας και της σύγχρονης σκέψης, χρονικά και μαρτυρίες, καθώςκαι συναρπαστικές βιογραφίες.

Οι μικροί μας φίλοι έχουν για ακόμα μία φορά την τιμητική τους, αφού μπορούν να διαλέξουν με βάση τα ενδιαφέροντά τους από μια μεγάλη γκάμα έργων, που περιλαμβάνει βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, συμπεριφοράς, εικονογραφημένες ιστορίες, λογοτεχνικά βιβλία. Φυσικά, δεν λείπουν τα μυθιστορήματα για έφηβους και νεαρούς αναγνώστες.

Τέλος, στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ μας θα βρείτε όλους τους τίτλους της εξαιρετικά επιτυχημένης και δημοφιλούς σειράς «Μεταίχμιο Pocket», που πρόσφατα εμπλουτίστηκε με νέους τίτλους, για να διαβάζετε παντού, κάθε ώρα και στιγμή, όπως και πολλά βιβλία σε χαμηλή τιμή.

Ελάτε να ξεφυλλίσετε και να αποφασίσετε ποια βιβλία θα σας κάνουν παρέα
τις μέρες και τις νύχτες της θερινής ραστώνης,
αλλά και στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

Σας περιμένουμε από τις 5 έως τις 31 Ιουλίου 2021
 με έξτρα καλοκαιρινή διάθεση!

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-17:00 και Σάββατο: 9:00-14:00

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο