Ιερές Αγρυπνίες στην Πόλη των Τρικάλων και Μονές από 18 έως 23 Οκτωβρίου 2020


Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων και Μονές θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Προφήτου Ιωήλ ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αρτεμίου ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου το βράδυ από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία και στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω .

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου, ιερουργούντος ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου μάρτυρος Αρέθα, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

ΧΟΡΗΓΙΑ:

Παναγιώτης Γκιλιτσης - Οδοντίατρος

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο